Close sidebar
Close sidebar

Povestea fabuloasa a Cristinei Fulgusin Mateias! Cantareata de muzica populara a murit la spital! Fiica ei, declaratii cutremuratoare! EXCLUSIV

Cristina Fulgusin Mateias a murit luni noapte, la spital! Cantareata de muzica populara are o poveste fabuloasa! Fiica ei, Nicoleta, ne-a povestit, indurerata, cat s-a rugat de mama ei sa mearga la medic.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristina Fulgusin Mateias, cantareata de muzica populara si realizator de emisiuni la Radio Accent, a murit luni, in jurul orei 00.00, la spital. WOWbiz.ro a aflat povestea fabuloasa a artistei, chiar de la fiica ei, Nicoleta, tanara care nu poate sa-si revina din soc.

Cristina Fulgusin Mateias s-a stins din viata la doar 51 de ani, lasand un gol imens si o durere de nedescris in inimile celor din familie, dar si ale colegilor de breasla sau fanilor. Povestea ei e fabuloasa! Regretata artista a fost dusa la spital in ultimul moment, si atunci aproape fara voia ei. Fiica ei, Nicoleta, ne-a marturisit ca si-a implorat mama sa mearga medic pentru ca nu mai scapa de tuse. Femeia nu s-a dus… si a ajuns intr-un moment al bolii in care medicii n-au mai putut sa o salveze, desi si-au dat tot interesul.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

“Mama tusea de vreo luna. Ea statea la Tg Carbunesti, de cativa ani, eu stau la Valcea. Acum o saptamana a fost la mine si tusea rau, am rugat-o insistent, am implorat-o sa mearga la medic. Mi-a spus ca se va duce imediat ce ajunge acasa. A amanat, n-a mers. Sambata s-a dus la spital pentru ca ii era rau, medicul i-a facut niste injectii si i-a spus sa ramana internata pentru ca starea ei nu este deloc buna, se deteriorase.

N-a vrut. S-a dus la serviciu. Duminica n-a putut sa mearga la serviciu ca i-a fost foarte rau si matusa mea, care locuieste si ea acolo, la Carbunesti, a chemat salvarea acasa. Nici atunci mama n-ar fi vrut sa mearga la spital. A fost internata. Seara am vorbit cu ea, mi-a dat poze, spunea ca se simte mai bine. Am rugat-o sa manance, mi-a spus ca nu poate, ca n-are gust.
Luni dimineata am sunat de 5 ori si nu mi-a raspuns nimeni. Deja incepusem sa ma panichez, dar refuzam sa cred ca s-a intamplat vreo nenorocire. Pe la 11.00 mi-a raspuns o asistenta si mi-a spus ca mama nu poate vorbi, ca ii este rau. Familia a dorit sa fie transferata la Craiova, dar nu se putea, nu era stabilizata, nu aveam cum sa o transfere. Am sunat iar la cateva ore si am vorbit cu medicul de garda si mi-a spus ca e in coma indusa, am vrut sa o transfer cu un elicopter la Bucuresti, dar starea era critica, nu se putea. La ora 22.00 si ceva a facut primul stop cardiorespirator, in jurul orei 00.00 a murit. Mama avea si probleme cu inima. Inmormantarea va avea loc joi”
, a declarat Nicoleta, fiica artistei, pentru WOWbiz.ro.

La scurt timp dupa ce Cristina Fulgusin Mateias s-a stins, Nicoleta a postat pe pagina sa de socializare cateva cuvinte, insotite de poze, insa n-a dezvaluit povestea ei fabuloasa, cum a ajuns de fapt femeia sa se stinga. “ Astazi m-ai lasat, te-am implorat sa nu o faci, L-am implorat pe Dumnezeu sa nu te ia, dar nu m-a ascultat! Te iubesc si te voi iubi toata viata, mama mea! Vei ramane vesnic in inima mea!”. La scurt timp, tanara a mai pus un link cu o melodie cantata de mama ei, “Atunci cand o mama plange”, si a scris alte cuvinte: “Mama… pentru cine are o binecuvantare, din suflet s-o pretuiasca, cu foc mama sa rosteasca, sa nu stea de ea departe, sa n-o lase dor sa-ti poarte, s-o tina la piept aproape si de la necaz s-o scape! mamei sa-i vorbesti cu fata, ca a trudit toata viata, sai ai bune zilele, nu-i intoarce spatele!”.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Colegii de la Televiziunea Accent au fost si ei socati sa afle aceste poveste fabuloasa a Cristinei Fulgusin Maietas. Ei au scris cateva randuri: “Ramas bun, Cristina Maietas Fulgusin! Familia Radio Accent este in doliu. Echipa noastra a pierdut un om deosebit, un coleg, un prieten, o persoana mereu cu zambetul pe buze, Cristina Mateias Fulgusin. Doamna Cristina, asa cum era cunoscuta de ascultatori si telespectatori, s-a ridicat la cer mult prea devreme, la doar 51 de ani. Bunica, mama si sotie, Cristina Mateias va ramane mereu in memoria celor care au indragit-o, prin cantecele ei. Colectivul Radio Accent nu va va uita niciodata! Dumnezeu sa va odihneasca in pace, Doamna Cristina!”, e mesajul din partea colegilor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI