În timpul divorțului a ascuns câștigul, iar ulterior un judecător a obligat-o să-i dea fostului soț întreaga sumă.

Judecătorii unui tribunal din Los Angeles au decis ca Denise Rossi să-i plătească fostului său soț, Thomas Rossi, suma de aproximativ 1,3 milioane de dolari, bani pe care ea îi câștigase la loterie. Această măsură drastică a venit după ce femeia a ținut câștigul secret pe perioada desfășurării procesului de divorț.

Potrivit presei de peste Ocean, Denise a câștigat mai bine de un milion de dolari pe data de 28 decembrie 1996. Fiind în culmea fericirii după marele câștig, femeia a solicitat divorțul de soțul ei la doar 11 zile după revendicarea premiului. Cei doi americani fuseseră căsătoriți timp de 25 de ani.

Richard Denner, judecătorul care a prezidat acest proces, a declarat că Denise Rossi a încălcat legea de partaj al bunurilor și a acționat din motive de fraudă sau răutate.

Denise spera să rămână cu toți banii, dar judecătorul i-a luat pe toți și i-a dat fostului soț

De altfel, Denise a recunoscut că și-a ascuns câștigul pentru că nu voia ca fostul ei soț „să pună mâna pe el”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„Îmi doream de ani de zile să ies din relația cu acest om”, a explicat femeia. Denise a fost foarte afectată de decizia de a-i da fostului partener toți banii câștigați de ea la loterie.

În cei 25 de ani de mariaj, Thomas mărturisește că nu și-a înșelat niciodată soția și nu s-a îndoit de relația cu ea, cu care împărțea până și periuța de dinți electrică, potrivit spuselor acestuia. În momentul în care Denise a venit să ceară divorțul, totul întâmplându-se din senin, dar și foarte rapid, bărbatul a rămas de-a dreptul șocat. Abia mai târziu a realizat și de ce totul s-a întâmplat pe repede înainte.

Citește și: Femeie din Sibiu, victima unei înșelătorii amare! Cum a pierdut toți banii pe care îi câștigase la Loto

Thomas a aflat despre câștig fostei sale soții la mai bine de doi ani după divorț, în momentul în care o scrisoare a ajuns din greșeală în cutia sa poștală. În plic se afla o solicitare din partea firmei Statewide Funding care plătea sume forfetare pentru câștigurile la loterie.

Scrisoarea, care era adresată fostei sale soții, preciza că firma în cauză „a ajutat sute de câștigători la loterie ca tine din toată țara să primească o sumă forfetară pentru valoarea actuală a viitoarelor lor plăți anuale la loterie”.

Citeste si: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

Americanca, împreună cu alți cinci colegi de muncă, au pus bani în comun pentru a juca un bilet la loto, au câștigat și au împărțit apoi câștigul în valoare de 6,6 milioane de dolari, a dezvăluit Denise în fața judecătorului. De asemenea, avocatul femeii a dezvăluit că clienta sa ar fi avut șansa să păstreze jumătate din câștig, dacă i-ar fi mărturisit totul soțului în timpul procesului de divorț.

„Aș fi putut argumenta cu succes că era proprietatea ei separată. Sau ne-am fi certat și am fi ajuns la o oarecare înțelegere. Dar judecătorul s-a supărat și i-a dat totul soțului”, susține Oyler. În disperarea ei de a păstra întreaga sumă de bani, Denise a spus în instanță că biletul de loterie a fost un cadou de la un coleg de muncă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si