Keisha Shanti era însărcinată în 7 luni când a observat pete de culoare albastră pe hainele ei, pe lenjeria de pat și chiar și pe colacul de la toaletă. S-a speriat, bineînțeles, și a decis să-și expună problema unui medic. Pentru că nimeni nu a luat-o în serios, doctorii fiind ferm convinși că sunt luați la mișto, gravida a apelat la "specialiștii" de pe Google, dar și la urmăritorii săi de pe TikTok.

"Nu înțelegeam de ce pătez totul, toate aveau pete mari, albastre. Mă simțeam ca o caracatiță care împrăștie cerneală pe oriunde merge. Eram îngrozită, eram panicată. Mă temeam că e ceva în neregulă cu bebelușul, așa că am sunat la spital. Medicii au crezut că glumesc când le-am spus că mă transform într-un personaj din Avatar, că am transpirația albastră. Au spus că nu au mai auzit așa ceva", a povestit Keisha, citată de publicația britanică The Sun.

Tânăra a aflat într-un final că albastrul transpirației sale este cauzat de schimbările hormonale din timpul sarcinii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Surse: "Șacalul" de pe litoral ar fi ucis cel puțin alte patru femei, în afară de Denisa și Delia- antena3.ro

Citește și: De ce unii oameni transpiră mai mult. Alimentația joacă un rol important

Citește și: Detoxifierea organismului. Care sunt cele mai eficiente metode

Ce este transpirația albastră, de fapt

Transpirația colorată sau cromhidroza, cum o numesc medicii, este sudoarea roșie, maronie, gri, violacee sau albăstruie, care poate apărea la nivelul pleoapelor, sânilor, axilelor și, ocazional, pe mâini și membre inferioare.

Cromhidroza poate fi cauzată de ingestia sau absorbția anumitor substanțe – precum bacterii producătoare de pigmenți –, de exsudarea sângelui în glandele sudoripare sau de microorganisme ce produc colorații, prezente în aceste glande, scrie csid.ro.

Keisha a povestit, ulterior, că a scăpat până la urmă de problema aceasta. Simptomele au dispărut peste noapte, așa cum și apăruseră, dar femeia vrea să tragă un semnal de alarmă pentru ca femeile să știe despre ce este vorba atunci când se confruntă cu așa ceva.

sursa foto: Facebook Fitness with Keisha


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si