Close sidebar
Close sidebar

Povestea fabulosului Rolls Royce roşu cu care Ion Ţiriac a plimbat-o pe Simona Halep de la aeroport! Miliardarul a reparat special limuzina pentru acest eveniment!

Fanii trebuie să ştie povestea fabulosului Rolls Royce roşu al lui Ion Ţiriac.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu mai e un secret povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Simona Halep a revenit în ţară luni. după finala de la Wimbledon, câştigată sâmbătă în faţa Serenei Williams. Ea a coborât din avion alături de Ion Ţiriac şi, după ce a trecut de la Salonul prezidenţial de la Otopeni, a plecat de la aeroport într-o limuzină roşie care îi aparţine miliardarului, după cum se poate vedea din fotografiile realizate de Gazeta sporturilor.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare despre părinții Simonei Halep. Cine spune ca mama ei era o ”persoană rece”! A povestit abia acum

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Phantom VII face parte dintr-o colecţie de lux

Este vorba despre un Rolls Royce Phantom VII, care face parte din colecția completă a modelelor de lux Rolls Royce Phantom. Sunt opt serii produse din 1925 până în prezent: șapte pot fi admirate la „Țiriac Collection” în Otopeni, a opta, apărută în 2017, urmează să fie cumpărată în curând de fostul tenismen.

( vezi ce impozit plăteşte Simona Halep pentru premiul câştigat la Wimbledon)

Povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Mașina din „Colecția Tiriac” a fost în revizie tehnică 

Aceasta este povestea fabulosului Rolls Royce roşu. Acum puţin timp, mașina roșie din „Colecția Tiriac” era în revizie tehnică. După succesul Simonei la Wimbledon, miliardarul a dat comandă ca maşina să fie reparată de urgenţă, pentru a-i asigura Simonei o defilare spectaculoasă prin Bucureşti.

Phantom VII, care costă aproximativ 500.000 de euro, este primul realizat după ce BMW a achiziționat dreptul de a utiliza numele și sigla Rolls-Royce, în 1998. Din 2003, a fost singurul model produs de Rolls Royce până în 2009, la lansarea lui „Ghost”. Phantom VII a revigorat brandul Rolls Royce ca producător de mașini de lux.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI