Ion Bazac, care este de profesie medic, a ocupat functia de ministru al sanatatii in perioada 22 decembrie 2008-2 octombrie 2009, in Guvernul de alianta PSD-PDL, condus de Emil Boc. Ulterior, Bazac a revenit in lumea afacerilor, el detinand firma care importa marca Ferrari in Romania. Recent, presa a anuntat ca Bazac se afla pe lista celor 50 de oameni care vor intra in posesia unui bolid exclusivist, LaFerrari Spider, cel mai rapid model decapotabil, al carui pret este de 1,2 milioane de euro.

Asa arata LaFerrari Spider, masina de 1,2 milioane de euro pe care si-a cumparat-o Bazac
Asa arata LaFerrari Spider, masina de 1,2 milioane de euro pe care si-a cumparat-o Bazac Se pare ca banii nu au fost niciodata o problema pentru Bazac, singura declarative de avere pe care si-a depus-o, in 2009, fiind mai mult decat relevanta. Astfel, Bazac detinea trei apartamente, o casa la Snagov si un spatiu comercial, dar si trei autoturisme, un Maserati, un Ferrrari si un Range Rover, precum si un ATV Aprilia. Bazac avea bijuterii de 45.000 de euro, iar in noiembrie 2007 daduse o adevarata lovitura financiara, incasand 1.221.885 de euro pe actiunile pe care le detinea la o banca importanta. Pe langa acesti bani, Bazac mai avea in conturi aproximativ 700.000 de euro, ceea ce inseamna ca averea lui din acea perioada era de peste 2 milioane de euro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa ce a plecat de la Ministerul Sanatatii, Bazac a revenit la reprezentanta sa, care vinde masini de lux
Dupa ce a plecat de la Ministerul Sanatatii, Bazac a revenit la reprezentanta sa, care vinde masini de lux


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si