Bogdan este polițistul care a salvat o viață de om. Povestea lui a fost făcută publică de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne.

Povestea începe în anul 2014, atunci când, la o activitate de donare de sânge, Bogdan a fost întrebat dacă dorește să doneze celule stem hematopoteice. El a răspuns afirmativ și a fost introdus în baza de date, urmând ca la nevoie să fie contactat.

„A învins cancerul datorită dumneavoastră!”

I-au fost recoltate probe pentru analize amănunțite și i s-a transmis că va fi sunat atunci când cineva va avea nevoie de el. Timpul a trecut, mai exact, 6 ani, iar Bogdan a fost sunat.

„Avem nevoie de ajutorul tău! Ne mai putem baza? Avem un pacient cu cancer. Are nevoie urgentă de celule stem. Sunteți singura persoană din baza de date care este compatibilă cu această persoană”

Citește și: „Vă mulțumesc pentru tot”. Primul mesaj transmis de Dana Roba de pe patul de spital

Bogdan a acceptat de îndată să îl ajute pe omul aflat în nevoie. El a plecat la București și a fost internat timp de 5 zile pentru a pregăti donarea. În ultima zi, a fost informat că totul este ok și că poate dona, iar ulterior i s-au prezentat toate detaliile protocolului. 

Timp de șapte ore nu s-a mișcat de pe pat cât timp a avut loc procedura, dar a fost una reușită. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Bărbatul nu a știut cui donează, dar recent a primit un telefon.

„- Domnul Bogdan? 

- Da, eu sunt! 

- Dumneavoastră ați donat celule stem?

- Da, dar acum trei ani parcă! Mai aveți nevoie? Vin la București? 

- Nu, nu. V-am sunat să vă mulțumim! Persoana este bine. A învins cancerul și asta datorită dumneavoastră! Ați salvat un om. Mulțumim!”

Citește și: VIDEO- Un bărbat și-a filmat criza de crampe musculare: „Este foarte dureros!”/ Imagini incredibile

Gestul nobil al lui Bogdan a fost răsplătit după câțiva ani. Răsplata sa a fost faptul că, datorită lui, un om trăiește. 

„Unele gesturi primesc răsplata după câțiva ani, iar în cazul lui Bogdan a fost că omul ajutat trăiește, iar gestul său a fost determinant. El este Bogdan, este din Gorj și este polițist la rutieră. Îți mulțumim, Bogdan! Ai redat șansa la viață unui OM!”, scriu reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si