Conform reprezentanților IPJ Suceava, oamenii legii au fost sesizați luni, 26 decembrie 2022, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul în satul Siliștea Nouă, județul Suceava, a plecat de acasă în ziua de Crăciun și nu a mai revenit.

Citește și: Povestea de viață emoționantă a Monalisei, transgenderul care a murit ars de viu cu mâna pe icoană în timpul unui live: „Voiam să dansez, să fiu tot elevul de 10, să învăț bine”

Potrivit primelor verificări, s-a constatat că băiatul a avut o serie de neînțelegeri cu iubita sa, iar pe fondul stării emoționale a lăsat și un bilet familiei în care își manifesta intenția de a-și pune capăt zilelor.

Băiatul în vârstă de 20 de ani a amenințat că-și pune capăt zilelor după o ceartă cu iubita sa

Oamenii legii suceveni au demarat acțiuni ample de căutare, fiind constituite echipe alcătuite din peste 50 de polițiști, jandarmi, lucrători silvici și voluntari de pe raza satului Siliștea Nouă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cadrul căutărilor, polițiștii au solicitat și sprijinul câinelui de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Criminalistic.

Coh, un câine polițist, este un exemplar de ciobănesc german în vârstă de 3 ani și în luna noiembrie a acestui an a finalizat activitatea de pregătire și specializare a Centrul Chinologic Sibiu.

Citește și: Incredibil cu ce a aprins focul o femeie din Italia! Cât valorau cupoanele arse în ziua de Crăciun

Până la sosirea lui Coh, oamenii legii au căutat în pădurea din zonă, însă fără rezultat.

Luni, 26 decembrie 2022, puțin după orele prânzului, Coh i-a condus pe polițiștii suceveni aproximativ 5 km în fondul forestier, la un grajd care era folosit pentru ținerea animalelor pe timp de vară, acolo unde a fost identificat tânărul în vârstă de 20 de ani. Acesta se afla în stare critică.

Tânărul a fost găsit în stare de inconstiență, cu urme de degerături la brațe și picioare, dar cu semne vitale, fără a prezenta urme vizibile de violență. Un echipaj medical sosit la fața locului și a transportat victima la Spitalul Județean Suceava, acolo unde a fost stabilizată. Mai apoi, starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, prognosticul de recuperare fiind pozitiv.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: El este Petre Pălărie, jandarmul care și-a rupt o bucățică din timpul său liber pentru a interveni în accidentul tragic de la Pasajul Unirii: „Jos pălăria pentru Petre!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si