Agoniseala de-o viață a bărbatului? Două capre, patru bibilici și doi boboci. Atat a avut Gheorghe de vânzare, în schimbul sumei de 1.500 de lei, pentru ca soția sa să poată merge în Timișoara, la tratament.

„Reducere” pentru vânzarea animalelor din ogradă

„Din cauza lipsei banilor de care am nevoie să-mi duc soția la recuperare la o clinică în Timișoara, am decis să pun la vânzare (dar numai toate la pachet, nu se vând la bucată), păsările și animăluțele ce le am în gospodărie, după cum urmează: 2 capre și 2 iezi de anul acesta,

un ied si o ieduță, caprele dacă sunt hrănite bine dau 5-6 litri de lapte pe zi, 2 curcani mari și o curcă, 8 găini ouătoare și un cocoș, 4 gâște și un gâscan mari, 2 boboci de anul acesta, 4 găinușe americane și un cocoșel, 4 bibilici, două femele și 2 masculi și 10 puișori de două săptămâni, toate la pachet 1500 de lei, deși ele valorează mai mult, dar de banii aceștia am nevoie ptr. a duce sotia la recuperare.”

Ajutorul a venit la nicio zi de la apariția mesajului. Bărbatul a revenit cu un mesaj pe rețeaua de socializare în care mulțumea oamenilor care au sărit în ajutorul său și al soției sale.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Mulțumesc tuturor oamenilor de bine ce au sărit în ajutorul meu,în a ma ajuta să-mi duc soția la recuperare,și să nu-mi vând păsările și animăluțele,care cu trudă si amar le-am crescut,având sotia imobilizată la pat de 4 ani de zile”, a scris bărbatul pe Facebook.

Oamenii au reușit să strângă o sumă mai mare.

„Oameni buni, s-a strâns suma necesară,ba și ceva în plus,prin aportul dvs.de

oameni cu suflet.Vă mulțumim tuturor,vă iubim în Domnul Hristos pe toți. Amin!”, a mai scris el pe Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si