Tanara de 27 de ani din Cheshire, vestul Angliei, a abandonat scoala si a lansat un site de haine in luna aprilie anul trecut, chiar din dormitorul ei.

A lucrat intr-un call center care se ocupa de vanzarea spatiului publicitar, astfel ca s-a decis sa isi foloseasca cunostintele in scop propriu. A pus deoparte 1.000 de lire si a deschis site-ul "What That Trend", folosind, pentru inceput, doar Facebook-ul pentru a-si promova hainele.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Acum, compania are aproximativ 1.25 de fani pe Facebook si a incheiat anul cu un profit de 7 milioane de lire sterline, relateaza The Sun.

Tanara a declarat ca nu s-a gandit ca va avea asemenea succes: „Nu cred ca imi dau seama ce am realizat". Victoria a declarat ca afacerea ei a inceput din "lupta" a sa de a gasi rochii dragute in magazine, la preturi accesibile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si