Close sidebar
Close sidebar

Povestea româncei care a fost aleasă Miss în Italia. Daiana are doar 16 ani. „Era de așteptat”

La doar 16 ani, Daiana Enache a ajuns Miss în Italia. Românca, împreună cu Manuel Calli, tânăr în vârstă de 22 de ani, au fost încoronați ca Miss și Mister Settimo 2023, în cadrul concursului de frumusețe organizat la Settimo Torinese, în regiunea Piemont, notează jurnaliștii din La Voce.

Alexandra Costea,

Povestea Româncei care a fost aleasă Miss în Italia. Daiana are doar 16 ani. „Era de așteptat”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Asociația Voce di Calabria, sub conducerea lui Antonio Folino, a organizat concursul de Miss Settimo în colaborare cu agenția Union Model, deținută de Dante Zanetti, care a descoperit talente precum Gabriel Garko și Alba Parietti.

Citește și: EXCLUSIV: O familie s-a întors din Italia după 15 ani pentru a crea o afacere unică în Apuseni/ Alin Mușat: ”Nu m-aș mai întoarce pentru că nu poți să pleci din Rai”

Grupul folcloric „Voce di Calabria” a fost cel care a asigurat divertismentul în pauzele concursului, cu un repertoriu de cântece populare. Totodată, concursul de Miss a avut suportul Municipalității din Settimo Torinese, oraș din provincia Torino, cu peste 45.000 de locuitori.

Citește și: Durere fără margini în familia unei românce din Italia! Maria s-a stins din viață la locul de muncă. O copilă de 14 ani a rămas orfană

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ediția de anul acesta, prezentată de Deborah Leone, numărul fetelor participante a depășit numărul băieților.

La doar 16 ani, Daiana a făcut senzație în Italia

Daiana, românca în vârstă de 16 ani s-a născut la Chivasso, părinții ei fiind români.

Succesul adolescentei nu a fost o surpriză.

Daiana Enache și Manuel Calli

„Era de așteptat”, au precizat organizatorii.

Citește și: O nouă săptămână de foc pentru România! Începe cea mai fierbinte săptămână a acestui an! Cod roșu de caniculă

Românca în vârstă de 16 ani este foarte cunoscută în oraș și a avut un grup mare de prieteni care a susținut-o în această aventură, încheiată cu încoronarea ei.

Asociația Voce di Calabria, avându-l în frunte pe Antonio Folin, a fost organizatoarea evenimentului. În timp ce este elevă la școala profesională G. Ferraris din Settimo, la secțiunea de tehnician în turism, Daiana își conturează cu siguranță un viitor strălucit și în lumea modelingului.

Citește și: Scene de coșmar în Genova! Un român a încercat să omoare un conațional. Bărbatul a fost atacat cu un topor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI