Close sidebar
Close sidebar

Povestea romanului amenintat cu expulzarea din Marea Britanie: Guvernul britanic a recunoscut ca a facut o greseala

Guvernul britanic a prezentat scuze dupa ce a trimis circa 100 de scrisori, prin care informa cetateni ai Uniunii Europene ca nu mai au drept de sedere in Marea Britanie si ca daca nu parasesc tara intr-o luna, vor fi expulzati.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre cei care a primit o astfel de scrisoare este si romanul George Cioriascu, de 23 de ani, angajat al unei companii auto si care traieste in nordul Marii Britanii.

Intrebata daca refuzul acordarii permisului de rezidenta temporar e tot parte din eroare sau doar scrisoarea, aceasta a raspuns: ”Doar scrisoarea. Cand a aplicat pentru rezidenta temporara a primit o lista cu documentele necesare in care nu au scpecificat si un p60. El a trimis documentele cerute si dupa a primit toate actele inapoi si o scrisoare in care ii explica faptul ca i-au respins cererea pentru ca nu a prezentat dovada locului de munca.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

La ceva timp o alta scrisoare in care il avertizeaza ca poate fi deportat din cauza respingerii rezidentei. El a sunat vreo saptamana la HO si nu a raspuns nimeni. Apoi am plecat in concediu si cand ne-am intors am primit alta scrisoare in care ii dau termen 30 de zile sa paraseasca tara voluntar etc”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI