Close sidebar
Close sidebar

Povestea romanului care a fost condamnat pe nedrept la inchisoare! A devenit tata dupa gratii, iar acum cere un milion de euro despagubire

Petrica Manolachi este un barbat din Iasi, in varsta acum de 38 de ani, care la 22 de ani a fost condamnat la inchisoare pentru o fapta pe care nu a comis-o. El a dezvaluit ca vrea sa ceara un milion de euro despagubire pentru nedreptatea care i s-a facut.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-un interviu acordat site-ului cancan.ro, Petrica Manolachi a spus ca de 15 ani incearca sa isi demonstreze nevinovatia pentru o fapta de complicitate la talharie. In timpul luptei cu procurorii si judecatorii, el a executat 3 ani si 4 luni de inchisoare, insa, in cele din urma a fost achitat definitiv, dupa o rejudecare a cazului. Decizia a fost luata chiar zilele trecute de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei.

"De la 22 de ani, eu am stat numai prin instanta, de 15 ani ma chinui sa imi demonstrez nevinovatia. Imi doresc ca, daca statul va admitere cererea de daune morale, Ministerul de Finante sa se indrepte asupra celor care au gresit pentru recuperarea reala a a daunelor “, a spus Manolachi, pentru cancan.ro.

Barbatul s-a casatorit si a devenit tata in acea perioada.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"In ultimul an de detentie, reclamantul s-a casatorit cu numita Manolachi Oana Angelica, la data de 26.05.2011, in mediul carceral- Penitenciarul Botosani. Totodata, sotii Manolachi au hotarât si reusit conceperea unui copil, in acele conditii. Detentia a reprezentat un factor de distrugere atât a vietii sale, cât si a familiei reclamantului ”, se arata in documentul prin care omul cere sa i se faca dreptate.

Ieseanul a facut puscarie pentru o fapta din 2002, atunci când a fost arestat pe motiv ca ar fi fost complicele unor persoane care au jefuit o batrâna. Manolachi ar fi fost cel care ar fi sunat la usa victimei sustinând ca strânge fonduri pentru biserica, moment in care ceilalti doi ar fi intrat in casa. in timpul procesului, cei doi tâlhari au negat ca ar fi fost ajutati de Manolachi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI