Jiti, asa cum este cunoscut in mediul online, lucreaza la o companie aeriana, ceea ce i-a oferit posibilitatea de a vizita numeroase locuri din lume. Nu a plecat singur, ci insotit de tricolorul Romaniei, pe care l-a purtat peste tot. Totul a inceput in SUA, cand a vazut ca americanii purtau cu mandrie simbolul tarii lor. Atunci, a urcat pe Empire State Building si a facut prima poza din ceea ce urma sa fie un proiect de promovare a României.

facebook.com/jitianu.mihai
facebook.com/jitianu.mihai

„Avem lucruri frumoase in tara. Altii n-au nimic verde in tara lor, nu au apa potabila, nu au strazi deloc, nu au libertate, nu au clima faina, nu au patru anotimpuri. In unele tari nu iti poti saruta logodnica pe strada, nu o poti tine de mana, nu poti umbla cu umerii goi, nu poti conduce daca nu esti barbat, nu poti sa te bucuri de vara ca sunt 50 de grade, nu poti sa bei apa pe strada la 45 de grade pentru ca trebuie sa respecti tara in care te gasesti”, spune Mihai, potrivit truismclub.ro.

facebook.com/jitianu.mihai
facebook.com/jitianu.mihai

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oameni din peste 80 de tari au aflat cate ceva despre Romania datorita lui Mihai.

”Proiectul meu mai pretinde ceva! Pe lânga arborarea steagului, le ofer strainilor si lectii despre cultura si personalitatile nascute in România care au intrat in istoria internationala. Tot timpul ii intreb pe toti, prin toate tarile pe unde merg, daca au auzit de România, daca stiu ceva despre tara mea, daca au auzit de Nadia, de Hagi, de Tiriac.

Daca stiu de Nicolae Paulescu, de Henri Coanda sau daca au fost in România pana acum. Cred in puterea schimbarii.. si sper sa reusesc prin propriul exemplu, sa imbunatatesc modul in care alte popoare privesc tara mea”, declara Mihai Jitianu in luna august, potrivit antena3.ro.

Mihai este un mandru roman din Caracal. Isi doreste sa devina primarul orasului si s-a gandit cum ar putea atrage turisti. S-a gandit chiar ca ar putea profita de toate glumele care se fac despre acest oras pentru a-l face si mai cunoscut.

„Eu as candida la primaria Caracal si as face un oras turistic cu atractii unice. As baga din nou o macara intre blocuri, as face magneti pentru frigider din asta, as pune o macara de pe care sa poti face bungee. Poate si o tiroliana. As numi din nou strazile unde se afla puscaria si fabrica de pâine in Libertatii si strada Foamei. As face un tur de oras cu cele sapte minuni, un monument cu un car cu prosti care fac plosti. As face suveniruri si as accepta ceea ce se spune despre caracaleni si as scoate ce e mai bun din aceasta 'problema'”, spune el.

facebook.com/jitianu.mihai
facebook.com/jitianu.mihai


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si