Ca puști, Shaun Weiss a cucerit publicul prin rolul unui portar îndrăgit în filmul de succes The Mighty Ducks. 

Citește și: O femeie de 40 de ani i-a smuls scaunul cu rotile unui bărbat înainte ca acesta să se prăbușească și să moară

Viața sa a ieșit apoi de pe ruta normală, cariera i s-a întrerupt brutal, ca urmare a unui șir de greșeli și Shaun Weiss a ajuns să trăiască pe străzi.

Fostul actor a intrat într-un ciclu infernal de droguri și criminalitate înainte de a atinge fundul prăpastiei.

Când fostul copil star de la Hollywood a fost arestat pentru posesie de metanfetamina în 2017, fotografia sa de la poliție i-a lăsat pe fani cu inima frântă. 

Imaginea șocantă l-a arătat pe Shaun Weiss slăbit și bolnav, de nerecunoscut de la tânărul actor iubit care a fermecat lumea prin portretizarea portarului de hochei pe gheață Greg Goldberg.

Cum a atins Shaun Weiss fundul prăpastiei

Dar ce era mai rău abia avea să vină. În 2020, o nouă poză, l-a arătat că arată și mai rău. I-a lăsat pe fani îngrijorați să se întrebe cum s-ar fi putut deteriora atât de grav o vedetă de comedie talentată.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Shaun a povestit cum coborârea sa într-un ciclu de droguri, criminalitate și lipsă de adăpost a fost rapidă, potrivit Daily Star.

El a adăugat: „De când am început să consum droguri grele și până când toată lumea a auzit despre asta, a fost o perioadă foarte scurtă – poate trei sau patru luni.

Îmi spun povestea în speranța că este de ajutor oamenilor, deși este un lucru jenant să vorbești despre asta".

Shaun Weiss, în cea mai rea ipostază

Într-un interviu exclusiv pentru Daily Star, el a vorbit despre lucrurile „deplorabile” pe care le făcuse pentru a supraviețui pe străzi și pentru a-și finanța dependența în spirală atât de heroină, cât și de metanfetamina.

El a detaliat exact cum a ajuns în cea mai rea stare în doar câteva luni. „[Anterior] nu văzusem niciodată droguri grele și de când le-am încercat pentru prima dată și până când eram fără adăpost, distrus și dependent de droguri a fost probabil mai puțin de șase luni.”

Shaun a fost arestat pentru furt în iulie 2017 și condamnat la 150 de zile de închisoare, dar a ispășit doar 12 dintre aceștia din cauza supraaglomerării din penitenciar.

Câteva zile mai târziu, a fost din nou în spatele gratiilor după ce a fost arestat pentru posesie de metanfetamina.

A atins fundul prăpastiei în 2020, când a fost arestat în Marysville, California, pentru furt în timp ce consuma metanfetamina.

De trei ani, Shaun Weiss este "curat". Cum arată astăzi

Din fericire, Shaun, în vârstă de 44 de ani, a reușit să scape de dependența de droguri și acum se află în recuperare. Recent a sărbătorit trei ani și trei luni de când este "curat".

Acum, Shaun își propune să-i ajute și pe alții să-și depășească dependențele, lucrând ca ambasador și coach la Quest 2 Recovery, în Lancaster, California, unde personalul l-a ajutat să se curețe.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Un fotograf homeless care trăia în mașină, prins în "apocalipsa" din parcarea prăbușită

Talentatul entertainer refuză să renunțe la o lungă carieră pe scenă sau pe ecran. Shaun pornește în primul său turneu de stand- up comedy în SUA, cu titlul Mighty Weiss, din 22 iunie 2023.

De asemenea, s-a întors pe ecran jucând rolul unui veteran de război în drama lui Jon Erwin și Brent McCorkle, Jesus Revolution.

Așa arată Shaun Weiss astăzi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si