Eci si mama ei Edith a supravietuit sase saptamani la Auschwitz, in vremea cand Josef Mengele, medicul german supranumit „Ingerul Mortii”  facea experimente pe detinuti. Cele doua au fost puse la munca, in timp ce ceilalti membri ai familiei au fost trimisi direct la camera de gazare.

Pe 27 ianuarie 1945, armata sovietica a intrat in Auschwitz si a eliberat peste 7.000

de prizionieri, majoritatea bolnavi. Tot atunci, John a cunoscuta-o pe Eci, de care s-a indragostit la prima vedere si care avea sa ii devina sotie. Chiar si asa, nu a avut curaj sa o invite la dans si a trimis un prieten in locul lui. Eci a ramas neclintita si l-a trimis inapoi. In cele din urma, cei doi s-au indragostit unul de altul, relateaza The Mirror.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Sursa foto: Wullie Marr/DEADLINE NEWS

Conform fiicei lor, Eci si mama ei au fost transportate din Ungaria, ele fiind singurele din familie care au supravietuit in lagar..

Cei doi au fost nevoiti sa se mute constant timp de 18 luni pentru a nu fi prinsi. Dupa razboi, acestia s-au mutat in Scotia si au avut doi copii.

Eci si John au acum sapte nepoti si cinci stranepoti.

Ajunsi acum la 96 si 92 de ani, cei doi si-au dedicat viata unul altuia, iar acum sarbatoresc Ziua Indragostitilor pentru a 71-a oara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si