"The King", unul dintre cei mai buni si mai controversati atleti Exatlon a parasit aseara competitia. In mod surprinzator, Giani Kirita, cel care a spus in repetate randuri ca el nu prea viseaza, a avut un vis inainte de Arena pe care l-a impartasit tuturor inainte de a afla cine va fi cel care va pleaca din Republica Dominicana.

"Povestea

sortului rosu" l-a facut pe Giani Kirita sa simta ca el va fi cel eliminat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"Aseara am visat ca eram in sortul asta rosu, ca merg in arena asa cum sunt imbracat. Eram in Arena si am fost eliminat, i-am imbratisat pe toti si doi dintre colegii mei au inceput sa planga. Nu stiu daca va fi sau nu adevarat, asta a fost visul meu", a declarat Giani Kirita.

Din pacate pentru el,

visul i s-a adeverit, el fiind cel care a parasit competitia.

Desi s-au certat in repetate randuri si si-au spus cuvinte grele, Giani si Razboincii au oferit un moment superb la Exatlon. Giani i-a imbratisat pe ei inaintea colegilor sai si le-a urat succes. Razbonicii au asteptat apoi  in picioare ca Faimosul sa isi ia ramas bun si de la coechiperii sai, apoi l-au aplaudat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si