Close sidebar
Close sidebar

Povestea sotilor din Olt, care au murit in accident, este cutremuratoare. Au plecat mai devreme ca sa le faca o surpriza rudelor, dar n-au mai ajuns

Povestea sotilor din Olt care au pierit in accidentul de zilele trecute din Austria e cutremuratoare! Cei doi aveau de gand sa isi surprinda rudele si plecasera.. mai devreme decat ar fi trebuit spre Romania. Niciunul n-a mai ajuns in viata acasa. Va avertizam, urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Casatoriti de-un an, Ionut si Oana, urmau sa fie, acasa, nasi. Isi anuntasera doar finii ca sunt pe drum! 

"Ultima oara mi-au spus ca au intarziere si ca a venit intr-un final si s-au urcat in microbuz. I-am intrebat pe ce locuri s-au urcat si mi-au spus ca sunt la jumatatea microbuzului"

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Au pierit impreuna in microbuzul unei firme de transport din Satu Mare care ar fi trebuit sa ii aduca acasa intregi. Langa Viena, soferul a lovit un parapet si au ajuns cu totii in pilonul unui pod.

Din opt romani, doar 3 au supravietuit!

Oana si Ionut erau de doi ani, la lucru, in Germania. Ea lucra ca asistenta la un spital, iar el in constructii. Sarbatorisera, recent, ziua lui de nastere si sperau ca acasa s-o tina tot intr-o petrecere.

Anchetatorii din Austria incearca sa afle daca nu cumva soferul a adormit la volan. Pana vor afla cu certitudine ce s-a intamplat cu ai lor, acasa, in Olt, rudele se pregatesc de inmormantare.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI