Close sidebar
Close sidebar

Povestea superba a acestui catel din rasa Husky care pazeste zilnic Sfinxul si Babele din Bucegi

O poza cu un catel din rasa Husky care doarme linistit la cota 2.200 in Bucegi, pe platoul unde se afla Babele si Sfinxul, face ravagii printre internauti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catelul nu are un picior, dar intampina fiecare turist cu caldura si voie buna. Unul dintre cei care l-au cunoscut au postat imaginea cu el pe net si a povestit ca micutul i-a condus timp de o ora si jumatate de pe platou, pana la masina lor.

Animalul traieste pe langa cabana de la Babele si pare extrem de fericit cu viata lui, chiar daca are numai trei picioare si nu poate sa zburde linistit la fel ca alti catei. "El apara Sfinxul si Babele din Bucegi. E un Husky fara un picior si pare extrem de fericit cu soarta lui", a scris internautul la descrierea pozei cu simpaticul catel.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI