Surorile Margareta si Rozalia Zimmermann au fost marile iubiri ale fostului premier israelian, Ariel Sharon, care a murit sambata la varsta de 85 de ani, dupa o lunga si grea suferinta, scrie ziarul Adevarul.
Povestea de dragoste a Margaretei cu fostul premier israelian a inceput la scurt timp dupa ce familia Zimmermann a parasit Romania si s-a mutat in Israel.
Intr-o zi, in timp ce udam gradina de portocali, am zarit o fata care cultiva legume pe campul de langa casa noastra.
Niciodata in viata mea nu vazusem o femeie mai frumoasa“, povestea Sharon, in cartea autobiografica, despre Margolit, asa cum avea sa isi alinte prima iubire. Atunci, in toamna lui ’49, tanarul Ariel si romanca Margareta s-au intalnit pe una dintre aleile In 1960, s-a nascut fiul lor, dar fericirea celor trei n-a durat insa mult, dupa ce, in 1962, sotia lui Ariel moare intr-un accident de masina, inainte sa implineasca 32 de ani.
Dupa tragedie, conform traditiei iudaice, sora mai mica a Margaretei, Rozalia, a trebuit sa se ingrijeasca de micul Gur. S-a mutat in casa surorii, l-a adoptat pe baietel si, dupa doar un an, romanca si Ariel Sharon aveau sa isi anunte casatoria. „De cand a murit Margolit, Lili a fost mama pentru Gur, iar relatia noastra s-a transformat intr-una de dragoste profunda si sincera prietenie“, povestea fostul premier al Israelului in aceeasi carte biografica.
Copilul a murit, insa, la doar trei ani dupa mama lui, intr-un stupid accident cu o arma de vanatoare. Spre deosebire de Margareta, romanca Rozalia Zimmermann s-a remarcat la nivel international, fiind mai tot timpul prezenta in paginile ziarelor si caracterizata drept o luptatoare pentru drepturile evreilor, dar si omul cu care Sharon se consulta atunci cand lua decizii politice importante. Lili si Ariel Sharon erau recunoscuti ca mergeau impreuna in mai toate vizitele oficiale.
Citeste mai multe AICI.

Surorile Margareta si Rozalia Zimmermann au fost marile iubiri ale fostului premier israelian, Ariel Sharon, care a murit sambata la varsta de 85 de ani, dupa o lunga si grea suferinta, scrie ziarul Adevarul.

foto: Adevarul
foto: Adevarul

Povestea de dragoste a Margaretei cu fostul premier israelian a inceput la scurt timp dupa ce familia Zimmermann a parasit Romania si s-a mutat in Israel. "Intr-o zi, in timp ce udam gradina de portocali, am zarit o fata care cultiva legume pe campul de langa casa noastra. Niciodata in viata mea nu vazusem o femeie mai frumoasa“, povestea Sharon, in cartea autobiografica, despre Margolit, asa cum avea sa isi alinte prima iubire.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Atunci, in toamna lui ’49, tanarul Ariel şi romanca Margareta s-au intalnit pe una dintre aleile care duceau spre ferma familiei Sharon. Dupa un an şi o poveste de iubire, s-au casatorit, cu binecuvantarea familiilor.  In 1960, s-a nascut fiul lor, dar fericirea celor trei n-a durat insa mult, dupa ce, in 1962, sotia lui Ariel moare intr-un accident de masina, inainte sa implineasca 32 de ani.

Dupa tragedie, conform traditiei iudaice, sora mai mica a Margaretei, Rozalia, a trebuit sa se ingrijeasca de micul Gur. S-a mutat in casa surorii, l-a adoptat pe baietel si, dupa doar un an, romanca si Ariel Sharon aveau sa isi anunte casatoria. „De cand a murit Margolit, Lili a fost mama pentru Gur, iar relatia noastra s-a transformat intr-una de dragoste profunda si sincera prietenie“, povestea fostul premier al Israelului in aceeasi carte biografica. Copilul a murit, insa, la doar trei ani dupa mama lui, intr-un stupid accident cu o arma de vanatoare.

Spre deosebire de Margareta, romanca Rozalia Zimmermann s-a remarcat la nivel international, fiind mai tot timpul prezenta in paginile ziarelor si caracterizata drept o luptatoare pentru drepturile evreilor, dar si omul cu care Sharon se consulta atunci cand lua decizii politice importante. Lili si Ariel Sharon erau recunoscuti ca mergeau impreuna in mai toate vizitele oficiale, scrie ziarul Adevarul.

Citeste mai multe AICI.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sursa foto: Ziarul Adevarul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si