Sâmbăta trecută, Cosmin Dan, un tânăr de doar 21 de ani, și-a ucis cu sânge rece fosta prietenă, supărat pe felul în care aceasta a decis să îi pună bețe în roate cu actuala parteneră de viață!

Cruzimea cu care bărbatul a omorât-o însă pe Valentina Daniela Nica a fost una de neimaginat! Fără să se gândească la consecințe, criminalul a bătut-o pe fată cu bestialitate, cu pumnii și picioarele, până a lăsat-o lată, apoi, a turnat benzină peste ea și i-a dat foc!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Bombă. Soția unui fotbalist de la noi, însărcinată pentru a treia oară

Citeste si: Clipe de groază în Mureș! Incendiu de proporții într-un bloc: Zeci de persoane evacuate de autorități

Citeste si: Accident teribil în Arad! Un bărbat a murit pe loc, iar alți doi sunt grav răniți

Tânărul care și-a ars iubita de vie are un anturaj dubios! ”A vea o viață complicată după ce mama i-a murit”

Drept dovadă, cadavrul fetei, găsit de către angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, avea urme de ardere și carbonizare.  ”Din actul medico-legal rezultă că moartea victimei a fost extrem de dură, s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința unor arsuri grad. II-IV, pe 100% din suprafața corporală, precum și a intoxicației acute cu mononid de carbon. Leziunile traumatice – arsuri grad II-IV – s-au putut produce prin expunere la flacără și au legătură de cauzalitate directă cu decesul”, au spus procurorii. 

”De ce s-a ajuns la o asemenea nenorocire?”, se întreabă toată lumea. Ei bine, situația pare a avea o explicație dacă ar fi luată în calcul povestea de viață a lui Cosmin Dan! Tânărul care și-a ars iubita de vie are un anturaj dubios, care, în timp, l-a schimbat dintr-un tip studios într-un rebel! ”Cel care i-a luat viața Valentinei era student la Facultatea de Agronomie și avea o viață complicată după ce mama i-a murit în urmă cu câțiva ani. Se poate spune că fusese ”scăpat din mână”, găsindu-și refugiul într-un anturaj poate nepotrivit, alcool și substanțe interzise, jocuri de noroc ori iubiri complicate”, au specificat jurnalilștii de la opiniabuzău.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si