Close sidebar
Close sidebar

Povestea tragică a celor doi părinţi găsiţi morţi lângă fiul lor răpus de cancer, în Constanţa

Povestea tragică a celor doi părinţi din Constanţa, Nicuşor şi Vangheliţa Aravă, care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a murit răpus de cancer, a impresionat o lume întreagă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cristian Dimitris Aravă, fiul celor doi soţi din Constanţa, a fost diagnosticat pe când avea doar doi ani şi câteva luni cu 'craniofaringiom', o tumoră cerebrală care în majoritatea cazurilor este fatală.

Citeste si: Mamă a șase copii diagnosticată cu cancer. „Mami are cancer!”- replicile dureroase ale copiilor

"Am simtit ca vreau sa mor chiar in momentul acela, totul in jurul nostru se naruie, nu se poate reda in cuvinte, ce simt o mama si un tata la aflarea unei asemenea vesti ingrozitoare, despre propriul lor copilas,dulce, care nu implinise, inca nici macar 3 anisori", a scris mama lui Cristian, într-o postare pe un blog în anul 2009.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cei doi părinţi din Constanţa au renunţat la tot în acel moment şi şi-au dedicat întreaga existenţă luptei pentru salvarea fiului lor.

Citeste si: Povestea șocantă a unei mame care a murit în chinuri după ce i-au fost smulse organele interne la naștere

În noiembrie 2015, micuţul Cristian s-a stins din viaţă, iar înainte cu câteva zile, cei doi părinţi au scris împreună o scrisoare de 13 pagini prin care şi-au cerut iertare pentru ce va urma să se întâmple şi în care au explicat drama pe care au trăit-o.

În aceeaşi zi în care băieţelul de 10 ani a fost răpus de cancer, cei doi părinţi şi-au pus capăt zilelor împreună.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI