Close sidebar
Close sidebar

Povestea tulburatoare a unui baiat de 19 ani care a gasit-o pe cea care i-a dat nastere pe Facebook. Cand s-au intalnit, lucrurile au luat o intorsatura ciudata

Shane Burk, un tanar de 19 ani, si-a gasit mama pe Facebook si au avut parte de o intalnire emotionanta, dupa 14 ani in care au fost despartiti. Insa dupa intalnire, sentimentele tanarului au devenit confuze cu privire la mama sa si a recunoscut ca se simte atras de ea.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia si-a dat copilul spre adoptie cand acesta avea cinci ani. El a declarat ca s-a simtit incomplet intotdeauna si ca si-a intrebat parintii adoptivi despre mama sa mereu. Dupa 14 ani, a reusit cu greu sa isi gaseasca mama pe Facebook.

Au avut o intalnire emotionanta, apoi tanarul a stat cateva saptamani impreuna cu ea, cand si-a dat seama ca e atras de ea. Cand i-a merturisit ce simte, Rose Bestall a declarat ca a avut o „problema extrem de mare”, pe care nu a stiut cum sa o gestioneze.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

„Stiam ca sentimentele lui sunt nepotrivite, dar l-am cautat o perioada lunga de timp si nu voiam sa il indepartez. I-am spus ca il iubesc neconditionat ca si mama si ca relatia noastra nu ar putea fi niciodata alta”, a declarat femeia, potrivit Daily Mail.

Relatia dintre ei s-a subrezit in urma declaratiilor tanarului, care si-a dat seama cu nu vrea sa o piarda din nou: „Acum o iubesc pe Rose pentru ca este mama mea, nimic mai mult.

Sper ca intr-o buna zi sa ii pot spune mama”.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI