Dacă te crezi ghinionist, înseamnă că nu ai auzit de povestea acestui bărbat, care s-a trezit într-o situație cu adevărat inedită. Ceea ce trebuia să fie un noroc de zile mari, s-a transformat în cel mai mare ghinion al vieții! Sau, cel puțin așa pare totul la prima vedere.

Citeste si: Explozie de proporții provocată de o mașină capcană, chiar în centrul orașului

Un bărbat luat la întrebări din pricina averii sale uriașe, le-a spus oamenilor legii că pur și simplu a câștigat la LOTO... de 123 de ori, relatează spynews.ro.

Norocosul, de origine pakistaneză se numește Kashaf Ali Khan. Este de profesie șofer, stabilit în Marea Britanie. Într-o zi, omul s-a decis că vrea să își ridice o casă. Pentru acest lucru, a hotărât să aloce o sumă uriașă, de aproape jumătate de milion de lire sterline.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Incendiu la un hotel din Mamaia- 30 de persoane au fost evacuate

Suma uriașă pe care omul a investit-o a ridicat niște semne de întrebare. Inspectorii de la National Crime Agency au ajuns pe pragul bărbatului și i-au cerut să motiveze averea. Odată luat la întrebări, bărbatul a răspuns senin:că a câștigat de 123 de ori la loterie!

Autoritățile nu au considerat plauzibilă această afirmație. Bărbatul a precizat că, nu doar că a reușit să aibă un noroc atât de mare, dar că totul s-a întâmplat în 40 de săptămâni consecutive. Bineînțeles, inspectorilor nu le-a venit să creadă, pentru că oricât de noroc ai fi, există totuși o limită clară...

Citeste si: Bianca Andreescu, după calificarea în semifinale la US Open: Cineva să mă ciupească...Sigur e adevărat?

Evident, oamenii legii au confiscat suma uriașă, care s-a dovedit a fi fost dobândită prin spălare de bani, conform The Telegraph.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si