„Am bătut câteva pahare în plus și m-am urcat într-un Uber. Am decoperit că șoferul era chiar fostul meu iubit. Am făcut ceea ce am crezut că este o partidă de amor de împăcare, dar acum sunt distrusă.

Citeste si: Un român prins în Italia încercând să mănânce o pisică moartă

Am 23 de ani. L-am întâlnit pe Tinder anul trecut și ne-am văzut timp de patru luni.

El are 29 de ani. Credeam că lucrurile mergeau bine între noi, dar m-a părăsit cu o săptămână înainte de ziua mea de naștere.

Eu îi cumpărasem un cadou de ziua lui cu o lună înainte, dar după asta nu l-am mai văzut. Nu am avut nicio explicație și m-a blocat pe toate rețelele sociale.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Sarea in exces ucide

Citeste si: VIDEO| Virusați de impozitul în I.T.

M-am simțit stupidă și a fost greu, dar am trecut peste.

Am ieșit cu prietenele mele și am comandat un Uber. Am băut împreună mai multe sticle de prosecco și am sărit în mașină. Nu mi-am dat seama cine este șoferul la început, dar am început să vorbim și mi-am dat seama că e el.

Citeste si: Trei pensionare din București au păcălit mai mulţi italieni. Se dădeau fotomodele, iar aceștia alimentau conturile bătrânelor cu cel puţin câte 10.000 de euro fiecare

I-am spus că știu cine este și cred că s-a simțit jenat. Nu am vrut să-l distrag de la condus, așa că am avut o discuție scurtă, dar l-am invitat la cădea. Voiam să-mi dea o explicație. Un lucru stupid atrage un altul, așa că am sfârșit prin a face sex. A stat la mine în acea seară", este povestea fetei. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si