Cei doi australieni au petrecut un an și jumătate pe mare, bucurându-se de croaziere în timp ce economiseau bani pentru chirie.

Marty și Jess susțin că ar fi vrut de mult să navigheze întreaga lume, doar că pandemia de COVID-19 le-a dat peste cap planurile inițiale. De când s-a terminat pandemia, cei doi bătrâni și-au petrecut majoritatea zilelor pe un vas de croazieră, preferând acest stil de viață în ciuda celui pe care l-ar fi avut pe uscat.

Citește și: O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

Australienii au dezvăluit că se află la bordul navei Coral Princess din luna iunie a anului trecut, a transmis A Current Affair.

Povestea unui cuplu de pensionari care a locuit 18 luni pe un vas de croazieră. Au planificat deja 51 de călătorii. „Este mai ieftin decât o casă de bătrâni”

„Este mai ieftin decât o casă de bătrâni”

[Sursa foto: The Sun]

Cei doi bătrâni trăiesc de un an și jumătate la bordul vasului de croazieră

Se pare că Marty a fost cel care i-a spus agentului său să rezerve orice a devenit disponibil, doar așa fiind posibil să aibă parte de o vacanță atât de lungă.

„Suntem la bord mai mult decât oricine altcineva. Roțile se schimbă, dar rămânem la bord”, a povestit australianul.

Bătrânii s-au obișnuit atât de mult cu viața lor de croazieră, încât au intrat în rutina zilnică la bordul Coral Princess.

Mai mult, aceștia petrec chiar și o oră pe zi jucând tenis de masă unul cu celălalt.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incident dramatic la vânătoare. Un tată și fiica sa au fost loviți de fulger. Adolescenta de 16 ani a murit la spital

„O facem împreună și ne distrăm foarte mult”, a mărturisit Jess.

De asemenea, se pare că investind în această croazieră de lungă durată, cuplul economisește bani din taxele pe care le-ar plăti la o casă de bătrâni. Un bonus este faptul că nici nu trebuie să facă cumpărături pentru mâncare. Mesele lor sunt incluse în prețul total al croazierei, la fel și menajul.

„Nu mai știm să ne spălăm rufele, nu știm să facem un pat, pentru că nu am mai făcut-o de atâta vreme”, a glumit Marty.

Totodată, bătrânul a glumit că el și soția sa trebuie acum „să rămână la bord doar pentru a rămâne în viață”, ca urmare a lipsei de responsabilități pe care le au acum.

Marty și Jess au devenit o parte din familia echipajului 

Cei doi au ajuns să numească vasul de croazieră „acasă”, încât chiar și membrii personalului și echipajului au sărbătorit împreună cu ei ziua de naștere a lui Jess.

Povestea unui cuplu de pensionari care a locuit 18 luni pe un vas de croazieră. Au planificat deja 51 de călătorii. „Este mai ieftin decât o casă de bătrâni”

 Au planificat deja 51 de călătorii

[Sursa foto: The Sun]

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Jess a spus că acum îi urează bun venit diferiților căpitani de la bord, deoarece trăiesc pe vas atât de mult timp. Managerul hotelului navei, Ren van Rooyen, se află la bordul Coral Princess de mai puțin timp decât Jess și Marty.

Citește și: VIDEO. Drama prin care a trecut această tânără după ce a spart un banal coș. A suferit o infecție oribilă. „A fost mai rău decât nașterea”

„Întotdeauna facem o glumă că plec și mă întorc și este ca și cum aș veni să-mi văd familia – mama și tata din nou. Sunt ca a doua mamă și tata la bord”, a spus managerul vasului.

Marty și Jess mai au opt luni de petrecut la bordul Coral Princess, dar au dezvăluit că deja plănuiesc să facă o altă călătorie în jurul lumii înainte de a pleca.

Apoi, au planuri să mai petreacă încă un an la bordul Princess Crown.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si