Emisiunea "Asta-i România!" va aduce în atenție o poveste care răscolește suflete, aratându-ne că România are farmecul ei unic, care atrage oameni din toate colțurile lumii. Thorsten (Torstăn), un german care și-a lăsat în urmă cariera de economist la Paris, s-a aventurat în inima țării noastre pentru a îmbrățișa stilul de viață autentic al satului românesc.

Citește și: Răsturnare incredibilă de situație! Astăzi, de la 20:00, un nou episod al producției "Secrete de familie", la Kanal D

Într-o epocă în care mulți români își caută norocul în străinătate, Thorsten și soția sa, o româncă care a trăit ani buni în afara țării, au făcut alegerea surprinzătoare de a se stabili în regiunea Buzăului, unde au pus bazele unei noi vieți. După trei ani petrecuți în agitația Capitalei, au găsit în comuna Rătești un conac boieresc aproape în ruină, uitat de lume. Au achiziționat proprietatea de la un moștenitor și, cu răbdare și investiții de 800.000 de euro, au readus la viață această bijuterie arhitecturală, păstrându-i autenticitatea și farmecul de acum un secol.

Povestea unui străin îndrăgostit de România, duminică, la "Asta-i România!"

Astăzi, cei doi își trăiesc visul înconjurându-se de natură și oaspeți dornici de a se relaxa în acest loc fermecător. Fiecare zi începe devreme, iar Thorsten se ocupă de pregătirea apartamentelor și a barului de lângă piscină, în timp ce Juranda se dedică grădinăritului și bucătăriei.

Conacul lor primește oaspeți din toate colțurile țării și din străinătate, fie că sunt pasionați de experiențe culinare autentice sau de aventuri în natură, precum drumeții, ciclism, sau rafting.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Mehmet Yılmaz Ak, întunecatul procuror Pars din "Secrete de familie", pictor în timpul liber

Marea lor dorință este să împărtășească conceptul de "slow food" cu românii, promovând preparatele bio de sezon, lipsite de pesticide și conservanți.

Nu ratați ediția specială a emisiunii "Asta-i România!" duminică, la ora 14:30, prezentată de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Explorați Tinutul Pădurenilor cu gazdele emisiunii "ROventura", sâmbătă, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si