Xenia a făcut dezvlăuiri despre intâlnirea sa cu Bogdan de la Casa Iubirii. Frumoasa blondină mărturisește că a reușit să îl cunoască mai bine pe concurent în afara camerelor de filmat.

Citește și: Kinga de la ”Casa Iubirii” nu-și dorește o relație. Care este motivul

Xenia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Bogdan

Xenia a dezvăluit pentru wowbiz.ro că deși a fost vizitată la Cluj de Bogdan, nu îl considera pe acesta bărbatul potrivit pentru ea și nu își dorește o relație cu el.

„După ce am ieșit din emisiune, noi ne-am și întâlnit.  A venit la Cluj. Am ieșit, am discutat, ne-am cunoscut mai bine, dar el stând la București, deocamdată mie îmi e bine la Cluj. Eu într-adevăr am declarat de foarte multe ori că m-aș muta la București pentru un bărbat, dacă ar fi să fie ceva serios.  Momentan am niște planuri, vreau să lucrez în domeniul ales, o să am examen și vreau să mă focusez pe mine”, a dezvăluit Xenia într-un interviu pentru Wowbiz.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un test de sarcină în "Casa Iubirii"! Sorin, cu nervii la pământ: "Nu e iubita ta" (VIDEO)

„Nu aș vrea să fac schimbări bruște în viața mea. Nici nu știu dacă Bogdan este bărbatul potrivit pentru mine. Nu simt, nu cred că e. Am fost surprinsă plăcut de vizita lui la Cluj, ne-am cunoscut altfel decât în fața camerei, am fost deschiși. Nu a dormit la mine, și-a închiriat o cameră la hotel. Inițial am crezut că Bogdan este genul meu, când am început să ne cunoaștem în casă, dar, petrecând mai mult timp afară, nu știu, nu cred. Bine,
nici nu am apucat să ne cunoaștem prea bine. În două zile am petrecut câteva ore. Nu au fost niște ieșiri, date-uri romantice, am ieșit să ne cunoaștem, să vedem dacă suntem mai diferiți în afara casei și camerelor, nimic altceva"
, a mai declarat Xenia.

Citește și: Bianca de la "Casa Iubirii" trece prin momente grele. "Nu am trăit cu nimeni până acum" (VIDEO)


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si