În urmă cu doar trei ani, Zelensky juca rolul unui președinte într-o populară comedie de televiziune. Astăzi, Volodimir Zelenski este președintele Ucrainei. În prezent, el se confruntă cu puterea militară a Rusiei. Însă puțini știu cum arăta când concura la „Dansez pentru tine”.

Citeste si: Sute de schiori ruşi sunt blocaţi în Bulgaria. Nu știu cum se pot întoarce acasă după închiderea spaţiului aerian

În aceste clipe, ucraineanul își conduce poporul în timpul unei invazii care amenință să devină cel mai grav conflict din istoria Europei de după cel de-al Doilea Război Mondial. Nu multe persoane știu cum arăta Zelensky atunci când era comediant și dansator.

poze cu zelensky de când era comediant

Volodimir Zelensky, în urmă cu doar câțiva ani.

[Sursa foto: Captură Video]

Zelensky juca rolul unui președinte în urmă cu trei ani

Volodimir este născut în orașul central ucrainean Kryvyi Rih din Uniunea Sovietică de atunci, din părinți evrei. Președintele Ucrainei a studiat dreptul, dar cariera sa și-a schimbat traiectoria din momentul în care s-a implicat în teatru și comedie în timpul facultății.

Citeste si: Cel puțin 17 civili ucraineni și alte zeci au fost răniți marți, după atacul forțelor ruse

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul a terminat Universitatea Națională Economică din Kiev în anul 2000. În 1997, trupa sa de comedie, Kvartal 95, a apărut în competiția televizată de comedie de improvizație KVN, iar Volodimir Zelenski a devenit celebru.

Ucraineanul a participat la versiunea ucraineană a show-ului „Dancing with the Stars” în 2006. Videoclipurile cu el dansând au devenit virale într-un timp extrem de scurt.

poze cu zelensky de când era comediant

Președintele Ucrainei - Volodimir Zelensky.

[Sursa foto: Captură Video]

Pozele cu el, din mediul online, îl arată într-o varietate de costume și mișcări.

Citeste si: VIDEO| Câștigătoarea Eurovision, refugiată cu copiii

În momentul în care a apărut în emisiune, Volodimir Zelenski juca în comedia de satiră politică, „Sluga poporului”. Spectacolul nu s-a mai difuzat din anul 2019, anul în care Volodimir Zelenski a câștigat președinția.

După ce a dansat Tango și Samba a demonstrat cât de priceput este la dans. Atunci el a fost desemnat câștigătorul concursului televizat.

Citeste si: Klaus Iohannis sprijină integrarea Ucrainei în Uniunea Europeană

Volodimir Zelenski a uimit pe toată lumea mai ales în edițiile în care a dansat legat la ochi cu partenera sa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si