Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, au infiintat, la sfarsitul lui septembrie 2015, o firma al carei obiect de activitate este organizarea de expozitii, targuri si congrese. In cele trei luni de activitate ale firmei, din acel an, firma a avut un profit net de 215.772 de lei, ceea ce inseamna un castig lunar mediu de 71.924 de lei, adica aproximativ 16.000 de euro.

In acea perioada, Andreea Esca a participat la mai multe evenimente derulate prin firma sa, cel mai important fiind "Academia doamnelor”, desfasurat la Alba-Iulia. Anul 2016 a consemnat, insa, o prabusire colosala pentru afacerea de suflet a Andreei Esca.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform datelor de la Registrul Comertului, firma a bifat un profit net de doar 6.989 de lei, adica 580 de lei pe luna (aproximativ 130 de euro). Comparatia cu 2015 arata ca profitul net lunar a scazut de peste 123 de ori, ceea ce arata ca vedeta de televiziune si-a rarit semnificativ aparitiile la expozitii, targuri sau congrese. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si