Close sidebar
Close sidebar

Prabusire colosala pentru afacerea de suflet a Andreei Esca! Intr-un singur an, firma vedetei si-a micsorat profitul de peste 100 de ori!

Andreea Esca detine o firma in domeniul organizarii de evenimente.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Andreea Esca si sotul ei, Alexandre Eram, au infiintat, la sfarsitul lui septembrie 2015, o firma al carei obiect de activitate este organizarea de expozitii, targuri si congrese. In cele trei luni de activitate ale firmei, din acel an, firma a avut un profit net de 215.772 de lei, ceea ce inseamna un castig lunar mediu de 71.924 de lei, adica aproximativ 16.000 de euro.

In acea perioada, Andreea Esca a participat la mai multe evenimente derulate prin firma sa, cel mai important fiind "Academia doamnelor”, desfasurat la Alba-Iulia. Anul 2016 a consemnat, insa, o prabusire colosala pentru afacerea de suflet a Andreei Esca.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conform datelor de la Registrul Comertului, firma a bifat un profit net de doar 6.989 de lei, adica 580 de lei pe luna (aproximativ 130 de euro). Comparatia cu 2015 arata ca profitul net lunar a scazut de peste 123 de ori, ceea ce arata ca vedeta de televiziune si-a rarit semnificativ aparitiile la expozitii, targuri sau congrese. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI