Mihai Vasile, bucătar: „O să începem cu rulou cu somon și avocado și vom termina după cu un piure de cartofi dulci cu caracatiță. Avem ton, avocado, orez special pentru sushi, un tentacul de caracatiță, castraveți și pentru sushi, ginger.”

Cu ingredientele pregătite, chef Mihai Vasile trece la prepararea unei rețete delicioase.

Mihai Vasile, bucătar: „Luăm orezul, îl întindem.

Acestea sunt niște alge care sunt coapte. Deasupra o să punem susan, pentru că avem nevoie de grăsimi bune, folosim avocado și somon.”

Cu multă îndemânare datorită experienței, bucătarul pregătește ruloul și îl porționează apoi la dimensiunea potrivită, în mai puțin de 30 de secunde. Dacă nu sunteți fani ai somonului, pentru sushi se poate folosi orice fel de pește.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Alina Laufer sare în ajutorul gospodinelor. Rețetă simplă și delicioasă de tacos

Mihai Vasile, bucătar: „Ton seabass, în special orice pește proaspăt și după legume.

Putem încerca cu absolut toate tipurile de legume care ne plac și sunt bune de mâncat așa, nu gătite. Există și variante cu brânză pentru cei care nu mănâncă crud.”

Caracatița trebuie fiartă în prealabil 20 de minute, apoi se pune pe plită

Odată ce gustarea este gata, chef Mihai Vasile trece la următorul preparat. Caracatița cu piure din cartofi dulci. Aici caracatița trebuie fiartă în prealabil 20 de minute, apoi se pune pe plită.”

Mihai Vasile, bucătar: „Punem caracatița la gătot pe plită, o asezonăm cu sare și piper. O lăsăm 2 minute pe fiecare parte și va fi gata.”

Între timp se fierb și cartofii dulci tăiați bucăți din care se va face un piure clasic, cu sare, unt și lapte pentru un gust deosebit. Astfel că, avem un preparat asiatic plin de savoare, pregătit în mai puțin de o jumătate de oră, care va răsfăța patilele gustative și ale celor mai pretențioși pofticioși.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si