Close sidebar
Close sidebar

Prapadul lasat in urma de ploaia inghetata socheaza pana si autoritatile din Bucuresti! Cum pot pagubitii să-și repare mașinile sau bunurile avariate

In doar 12 ore, au fost 14 mii de apeluri la 112, iar pompierii au intervenit la.. de zece ori mai multe cazuri decat într-o zi obisnuita. Doi oameni au fost raniti, iar alte cateva sute de persoane s-au ales cu pagube materiale dupa ce, copacii le-au distrus casele sau masinile.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii au sunat disperati la 112 dupa ce au vazut cum se prabusesc copacii sub greutatea stratului gros de gheata. Pompierii au fost nevoiti sa faca un apel la populatie pentru a semnala doar cazurile ceva mai grave. In doar cateva ore, numarul interventiilor a crescut de aproape 10 ori.

Unul dintre apeluri a fost facut de proprietarul acestei case, care a privit neputincios cum copacul un copac gros se prabuseste pe acoperis. Spune ca a facut numeroase sesizari la primarie si chiar a obtinut autorizatie de taiere, dar autoritatile l-au ignorat in totalitate.

Citeste si: Situații limită la munte! Un turist a fost la un pas de tragedie

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

Dupa incident, spune ca a fost vizitat de cei de la primarie, care au taiat cateva crengi, iar apoi au plecat si l-au lasat cu copacul tot pe acoperis.

Trebuie sa-si recupereze paguba de la autoritatile locale, iar, in situatia lui, sunt inca 250 de oameni care s-au ales cu automobilele facute praf de copacii prabusiti in ultimele 48 de ore.

Specialistii le recomanda pagubitilor sa isi intocmeasca un dosar cu care sa mearga la primaria de sector. Acesta ar trebui sa contina:

Exista, insa, si situatii in care primaria va refuza sa plateasca integral paguba. De exemplu, daca autoturismul a fost parcat neregulamentar.

Toate aceste despagubiri vor fi primite doar in situatia in care o persoana fizica sau asociatia de locatari poate face dovada ca, anterior acestor incidente, a solicitat primariei de sector toaletarea copacilor din jurul imobilelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI