Potrivit unor surse, Andrei s-ar fi certat cu iubita, a consumat alcool, apoi s-a urcat la volan. Ultima fotografie cu el postata pe retelele de socializare a aparut cu doar cateva ore inainte ca el sa moara. Era intr-un club si avea un pahar in mana. Oamenii cred ca avea alcool in pahar.

”Dumnezeu sa-l ierte!/ Condoleante parintilor!/ Sunt socata, nu am cuvinte!/ Prea tanar, prea devreme! E un soc pentru toti cei care il cunosteau!/ Dumnezeu sa-l ierte, nu imi vine sa cred!/ Regrete eterne! Nu te vom uita niciodata.

/ Un semnal de alarma pentru cei care consuma alcool si se urca la volan”, sunt cateva dintre comentariile aparute in dreptul ultimei imagini cu Andrei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

"Am fost anuntati cu privire la producerea unui accident rutier cu o victima in localitatea Probota, din judetul Iasi. Victima, V.A.O., de 23 de ani, ramasese incarcerata in urma impactului. Echipajul deplasat la fata locului a reusit descarcerarea acesteia, care avea politraumatism si nu a raspuns la manevrele de resuscitare.

Conform primelor informatii, tanarul s-ar fi certat cu iubita lui si a condus in stare de ebrietate, lovind un stalp si doi copaci, dupa care autoturismul s-a rasturnat", a declarat prof.dr.

Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si