Un reprezentant al Ambasadei României în Austria va fi prezent pe aeroportul din Viena, pentru a le acorda sprijinul necesar îmbarcării către țară.

A doua parte a grupului va pleca către România în cursul după-amiezii, pe ruta Tokyo-Doha-București. Ambasada României la Doha va asigura asistența consulară necesară pe perioada tranzitului.

În ceea ce privește cetățenii români care au ajuns ieri, 26 iunie, la Milano, Republica Italiană, aceștia urmează să se întoarcă în țară tot în cursul zilei de astăzi.

Pe parcursul șederii în Italia au fost asistați de Consulatul General al României la Milano, atât în vederea identificării cazării, cât și a asigurării transferului de la hotel către aeroport, cu sprijinul unei parohii române de pe plan local.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ea este una dintre elevele de 10 de la Evaluare Națională 2019! La ce liceu vrea să studieze acum Karina

Reprezentanțele diplomatice și consulare ale României din Tokyo, Milano, Viena și Doha vor acorda în continuare asistență consulară, până la soluţionarea cazului, în limitele competențelor legale.

Ministerul Afacerilor Externe monitorizează în mod prioritar situaţia şi păstrează în permanenţă legătura cu oficiile implicate, grupurile de cetățeni români şi familiile acestora, acordând asistenţa consulară necesară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si