Potrivit poliţiştilor, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Mircea cel Bătrân cu Ion Raţiu din Constanţa.

Maşina Prefecturii Constanţa, în care se afla prefectul George Niculescu, circula pe strada Mircea cel Bătrân şi a traversat intersecţia pe culoarea verde a semaforului, lovind un autoturism care ar fi trecut pe culoarea roşie. Astfel, cele două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului, autoturismul care circula neregulamentar a ricoşat într-o altă maşină.

Citeste si: Cod portocaliu de ploi torenţiale, cu cantităţi însemnate de apă, vijelii şi descărcări electrice, la munte şi în Moldova, Dobrogea şi local în Muntenia şi Transilvania

Citeste si: Subiecte BAC 2020 Matematică M1, profil mate-info: Barem şi rezolvări

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

O persoană aflată în autoturismul care a trecut pe culoarea roşie a semaforului a fost rănită.

La locul accidentului a sosit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii medicale.

Citeste si: Tăriceanu, către Iohannis şi Orban: Aţi blocat ţara, aţi blocat spitalele, v-aţi blocat în palatele voastre şi nu mai vreţi să ştiţi de oameni?

Prefectul nu a putut fi contactat, până la ora transmiterii acestei ştiri.

George Niculescu se deplasa la intersecţia DN 22 cu DJ 226 pentru a fi prezent la inaugurarea lucrărilor la sensul giratoriu din comuna Lumina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si