Close sidebar
Close sidebar

Preferi scurtaturile pe stradutele dintre blocuri - E jale cand vezi in ce stare sunt drumurile pe aici

Stai in coloana si pierzi zeci de minute pe bulevardul aglomerat sau scurtezi drumul, pe stradutele de cartier si dai din groapa in groapa? Iata, dilema de zi cu zi a soferilor din capitala. Daca drumurile principale mai sunt carpite, de ochii lumii, in spatele blocurilor e dezastru. Urmeaza un material care ar trebui sa le dea de gandit edililor!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Iata-ne in cea mai aglomerata intersectie din Bucuresti. Este ora 8 dimineata. Din nou, interestectia blocata! Tramvaiele nu pot sa treaca! Pe bulevard se merge bara la bara. De asta exista scurtaturi, nu? Sa le incercam…

SCURTATURI DE DAI IN GROPI

Evitam aglomeratia, mergem pe stradutele dintre blocuri si… Este foarte greu. Din punctual meu de vedere, este una dintre cele mai jalnice stradute.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Exact. Scurtam drumul de dam in gropi. Unele sunt ascunse de ploile din ultimele zile. Incercam sa golim una cu paharul, dar n-ajugem la liman.

Pe bulevarde se mai lucreaza din cand in cand. Cu ciocanul, lopata si matura, ca in acest caz. Dar se mai astupa cate o gaura. 

Uite-asa descoperim groapa in care camera de filmat incape cu totul… Sau suita de gropi, la pachet. 

15 metri de asfalt si cratere cat vezi cu ochii.

Gropile dintre blocuri sunt uitate de mai-marii orasului. Concluzia? Va mai amintiti dilema de la inceputul materialului?

Raspunsul e simplu. Mai bine ramanem acasa!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI