Close sidebar
Close sidebar

Pregătiri pentru postul Paștelui! Rețete culinare pentru această perioadă

În mai puțin de 10 zile începe postul Paștelui, iar preparatele culinare pentru aceastã perioadã vor fi mai puține.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Șefi bucãtari vin cu propuneri inedite, care sunt pe cît de sofisticate, pe atît de sãțioase.Bucataria greceasca este una dintre optiunile celor care aleg sa tina post, dar in acelasi timp sa isi rasfete papilele gustative cu delicii culinare. Chef Iosif Stefanescu ne propune doua preparate usor de gatit si savuroase.

Citeste si: Legătura dintre Florin Piersic şi Maia Morgenstern! Cei doi mari actori vor fi recompensaţi pentru întreaga activitate

IOSIF STEFANESCU CHEF: avem de preparat vinete coapte cu feta si fara feta, dar ingredientul principal va fi rosia vanata, uleiul de masline. traaditional luam vinetele si le punem pe ...cum aveti acasa.

Odata vinetele coapte acestea se asezoneaza cu ulei de masline, sare, iar deasupra rosiile decojite se taie bucatele. Pentru cei care vor renunta la carne, dar nu si la lactate pe perioada postului, pot opta pentru cateva bucatele de branza feta peste legume.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

IOSIF STEFANESCU CHEF: le introducem la cuptor pentru o perioada de 7 minute ...putem folosi cuptorul acasa la 180 de grade

Pentru zilele cu dezlegare la peste, Chef Iosif ne propune un preparat la cuptor.

Citeste si: Scandal în industria lactatelor! Înșelați cu "telemea de Sibiu"

IOSIF STEFANESCU CHEF: il stropim cu ulei aromatizat. voi folosi cateva frunzulite de kritamos.

si punem vin alb

Fructele de mare au inceput sa fie tot mai cautate in perioada postului. Un mix din scoici si creveti completat cu legume gatite la gratar este gata cat ai zice... peste!

In mai putin de jumatate de ora pestele completat cu fructe de mare si mix de legume, dar si vinetele cu feta pot fi optiune ideala intr-o zi de post.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI