Șefi bucãtari vin cu propuneri inedite, care sunt pe cît de sofisticate, pe atît de sãțioase.Bucataria greceasca este una dintre optiunile celor care aleg sa tina post, dar in acelasi timp sa isi rasfete papilele gustative cu delicii culinare. Chef Iosif Stefanescu ne propune doua preparate usor de gatit si savuroase.
Odata vinetele coapte acestea se asezoneaza cu ulei de masline, sare, iar deasupra rosiile decojite se taie bucatele. Pentru cei care vor renunta la carne, dar nu si la lactate pe perioada postului, pot opta pentru cateva bucatele de branza feta peste legume.
IOSIF STEFANESCU CHEF: le introducem la cuptor pentru o perioada de 7 minute ...putem folosi cuptorul acasa la 180 de grade
Pentru zilele cu dezlegare la peste, Chef Iosif ne propune un preparat la cuptor.
Citeste si: Scandal în industria lactatelor! Înșelați cu "telemea de Sibiu"
IOSIF STEFANESCU CHEF: il stropim cu ulei aromatizat. voi folosi cateva frunzulite de kritamos.
Fructele de mare au inceput sa fie tot mai cautate in perioada postului. Un mix din scoici si creveti completat cu legume gatite la gratar este gata cat ai zice... peste!
In mai putin de jumatate de ora pestele completat cu fructe de mare si mix de legume, dar si vinetele cu feta pot fi optiune ideala intr-o zi de post.