Cluj-Napoca devine orașul petrecăreților în acest weekend. Deja, au sosit zeci de mii de fani ai artiștilor care vor urca pe scena festivalului Untold. Autoritățile au pregătit și o serie de măsuri pentru a preveni incidentele.

Citește și: BIFF 2023: Când începe Bucharest International Film Festival? Programul complet

100.000 de petrecăreți sunt așteptați la festivalul Untold

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Foarte mulți români și străini profită de această zi liberă înainte de festival. Zonele centrale sunt pline și localurile au din ce în ce mai mulți clienți. În aceste zile, organizatorii Untold spun că așteaptă aproape 100.000 de participanți, iar la ediția din acest an și-au cumpărat bilete oameni din peste 100 de țări.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Porțile festivalului se deschid mâine, la ora 16:00, dar până atunci se fac pregătiri intense. Se lucrează la scene, la construirea decorurilor și la montarea elementelor care alcătuiesc tematica festivalului. Anul acesta, Untold are 8 scene, un festival de street food, o zonă de înfrumusețare, dar și de shopping.

Pentru ca evenimentul din acest an să se desfășoare în maximă siguranță, oamenii legii vor fi prezenți în festival cu efective mărite.

Mii de angajați M.A.I vor patrula atât în uniformă, cât și în civili printre petrecăreți. De asemenea, au fost ridicate două spitale mobile și mai multe puncte de prim-ajutor în toate colțurile festivalului.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si