Un bărbat a provocat un incendiu într-un imobil din Capitală, iar acesta s-a extins apoi la o altă clădire. Prejudiciul este de circa 60.000 de euro.
Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București cercetează bărbatul pentru violare de domiciliu și distrugere.

Acesta ar pătruns în imobilul din Sectorul 2, apoi, folosind mai multe sticle de benzină ar fi declanșat incendiul, care a provocat distrugeri la acoperișul și pereții casei.

Citește și: Un imobil în care funcționează o creșă și un adăpost social a luat foc. Două persoane au fost rănite

”În fapt, la data de 13 martie 2023, în jurul orei 16.30, Sectia 8 Poliţie a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu. Echipajele de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit în vederea lichidării incendiului. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani.

Citește și: Dosar penal pentru distrugere din culpă în urma incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Constanța

Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanţă inflamabilă, ar fi declanşat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperişul şi pereţii casei.

Ulterior, incendiul s-a extins la un alt imobil deţinut de persoana vătămată, provocând distrugeri la faţada unui perete”, a arătat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imagini de la fața locului cu incendiul:

 

Imagini cu bărbatul într-o benzinărie din Capitală înainte de a porni incendiul

 

Suspectul a fost prins la scurt timp și fost dus la audieri.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Un zgârie-nori de 42 de etaje a luat foc în întregime, în Hong Kong

Conform informațiilor Știrile Kanal D, casa incendiată ar fi aparținut tatălui bărbatului și ar fi fost ulterior vândută de concubina tatălui. Acesta ar fi fost și motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul de a da foc imobilului. 

Dosar penal pentru distrugere din culpă în urma incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Constanța

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă în urma incendiului izbucnit, joi seară, la mansarda unui bloc, în urma căruia zeci de persoane au fost evacuate.

”La data de 23 februarie, în jurul orei 18.45,

poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Pescarilor din municipiul Constanţa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul pompierilor constănţeni.

Citește și:  O casă a ars în totalitate în urma unui incendiu provocat intenționat

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, a transmis, vineri,  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa  . 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si