Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Prejudiciu de 60.000 de euro, după ce un bărbat a intrat într-un imobil din Capitală și l-a incendiat

Un bărbat de 28 de ani este cercetat de polițiștii din București pentru violare de domiciliu și distrugere, după ce a intrat într-un imobil și a provocat un incendiu.

Diana Puiu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat a provocat un incendiu într-un imobil din Capitală, iar acesta s-a extins apoi la o altă clădire. Prejudiciul este de circa 60.000 de euro.
Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București cercetează bărbatul pentru violare de domiciliu și distrugere.

 

Suspectul a fost prins la scurt timp și fost dus la audieri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Un zgârie-nori de 42 de etaje a luat foc în întregime, în Hong Kong

Conform informațiilor Știrile Kanal D, casa incendiată ar fi aparținut tatălui bărbatului și ar fi fost ulterior vândută de concubina tatălui. Acesta ar fi fost și motivul pentru care bărbatul a recurs la gestul de a da foc imobilului. 

Dosar penal pentru distrugere din culpă în urma incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Constanța

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă în urma incendiului izbucnit, joi seară, la mansarda unui bloc, în urma căruia zeci de persoane au fost evacuate.

”La data de 23 februarie, în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Pescarilor din municipiul Constanţa.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul pompierilor constănţeni.

Citește și:  O casă a ars în totalitate în urma unui incendiu provocat intenționat

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, a transmis, vineri,  Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa  . 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI