Potrivit unui anunț al biroului de presă al executivului de la Sofia, premierul bulgar a primit rezultatul testului COVID-19 iar acesta este negativ, după ce inițial șefa cabinetului Executiv fusese testată pozitiv.

„După ce li s-au făcut teste tuturor membrilor administraţiei Consiliului de Miniştri şi tuturor membrilor cabinetului politic al prim-ministrului, şefa de cabinet Deniţa Jeleva a fost testată pozitiv (la COVID-19) ieri seară”, se arăta în comunicat, potrivit Reuters.

Citeste si: Orban, nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie: "Trebuie să fim responsabili"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Medicii le-a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu Denița Jeleva să intre în autoizolare, inclusiv premierul bulgar.

Rezultatul celui de-al doilea test 

Ea a fost prezentă la summitul Consiliului European de la Bruxelles, la care a fost prezent și președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Continuă disputa pe bugetul UE. Parlamentul European, avertisment pentru Consiliul European

Vineri la prânz guvernul bulgar a anunțat că cel de-al doilea test făcut lui Boiko Borisov, dar și al șefei de cabinet au ieșit negative. Premierul bulgar a avut un rezultat negativ și la primul test.

Și în Bulgaria a crescut în ultima lună numărul de noi cazuri de coronavirus, doar în ultimele 24 de ore înregistrâdu-se 268 de cazuri noi. Bulgaria a înregistrat până în acest moment, de la începutul pandemiei, 9.853

de persoane infectate cu coronavirus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si