Close sidebar
Close sidebar

Premierul bulgar a intrat în autoizolare. El a fost prezent la summit-ul de la Bruxelles, unde a participat și Klaus Iohannis

Premierul Boiko Borisov a intrat în autoizolare după ce șefa sa de cabinet, cu care s-a deplasat la Bruxelles, a fost inițial testată pozitiv.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit unui anunț al biroului de presă al executivului de la Sofia, premierul bulgar a primit rezultatul testului COVID-19 iar acesta este negativ, după ce inițial șefa cabinetului Executiv fusese testată pozitiv.

„După ce li s-au făcut teste tuturor membrilor administraţiei Consiliului de Miniştri şi tuturor membrilor cabinetului politic al prim-ministrului, şefa de cabinet Deniţa Jeleva a fost testată pozitiv (la COVID-19) ieri seară”, se arăta în comunicat, potrivit Reuters.

Citeste si: Orban, nou apel la oameni să respecte măsurile de protecţie: "Trebuie să fim responsabili"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Medicii le-a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu Denița Jeleva să intre în autoizolare, inclusiv premierul bulgar.

Rezultatul celui de-al doilea test 

Ea a fost prezentă la summitul Consiliului European de la Bruxelles, la care a fost prezent și președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Continuă disputa pe bugetul UE. Parlamentul European, avertisment pentru Consiliul European

Vineri la prânz guvernul bulgar a anunțat că cel de-al doilea test făcut lui Boiko Borisov, dar și al șefei de cabinet au ieșit negative. Premierul bulgar a avut un rezultat negativ și la primul test.

Și în Bulgaria a crescut în ultima lună numărul de noi cazuri de coronavirus, doar în ultimele 24 de ore înregistrâdu-se 268 de cazuri noi. Bulgaria a înregistrat până în acest moment, de la începutul pandemiei, 9.853

de persoane infectate cu coronavirus.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI