Într-o misiune secretă din partea angajatorului său CIA, Farrin Haig (Rowena King) i s-a dat misiunea de a prinde un grup de teroriști responsabili pentru o serie de bombardamente și atacuri cibernetice care au zguduit Suedia, din rădăcini.  

Citește și: Azi de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”, doar la Kanal D2! Feraye, propunere surpriză pentru Zeynep

Hamilton face tot posibilul pentru a-l ucide pe presupusul terorist Rashida (Caisă Ankasparre), dar nu poate opri atacurile. Ministrul de Interne Sissela Lindgren (Anna Șise), al cărui secretar Arvid Norling (Viktor Akerblom) este rănit grav în atacuri, cere găsirea celor vinovați.

“Agentul Hamilton” intră în acțiune

SÄPO (Serviciul Suedez de Securitate) reprezentată prin agenții Kristin Ek (Nina Zanjani) și Birger Hagman (Jorgen Thorsson) inițiază o vânătoare a teroriștilor, care, în curând, îl vor determina pe Hamilton să-și depășească limitele atribuțiilor sale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Cine este actrița care o interpretează pe Ulfet, în serialul “Promisiunea”, de la Kanal D?

Pe de altă parte, Hamilton o întâlnește cu iubita sa din copilărie, Sonja (Katia Winter), și reia legătura cu aceasta. Acasă, în apartamentul său, Hamilton îl întâlnește pe vechiul său mentor D.G. (Krister Henriksson) care îl recrutează la OP-5, o unitate ultrasecretă din cadrul Serviciului de Informații Militare Suedez.

Citește și: Astăzi, de la ora 20:00, în serialul „Promsiunea”, doar la Kanal D! O nouă șansă pentru Zümrüt

Neștiind ce să facă, angajatorul său CIA, Farrin Haig, îl încurajează pe Hamilton să accepte postul și să servească ca agent dublu în beneficiul CIA.

Nu ratați, în această seară, episodul de debut din noul serial “Agentul Hamilton” producție ce va fi difuzată săptămânal, de luni până vineri, de la ora 22:30, numai la Kanal D2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si