Evenimentul a avut loc într-un cinematograf din Capitală, iar cei prezenți s-au putut bucura de primul episod al acestei producții care a cunoscut deja un succes internațional. Cu o distribuție excepțională, care reunește actori mari ai Turciei, un scenariu alert și o intrigă polițistă combinată cu o poveste de dragoste, serialu l promite să devină senzația toamnei.

Citește și: Melek, supusă din nou unor teribile încercări

Distribuția este una cu totul excepțională, iar în prim-plan strălucesc doi actori pe care publicul din România deja îi iubește: Pinar Deniz, cunoscută din serialul „Patria mea ești tu”, serial difuzat tot la Kanal d și Kaan Urgancioglu, o celebritate și pentru România, după interpretarea cu totul remarcabilă din „Dragoste infinită”, producție care a fost difuzată de asemenea la Kanal D.

Andreea Mantea, o împătinită a serialelor turcești, a fost gazda evenimentului și le-a transmis celor prezenți câteva lucruri emoționante din experiența ei de fan al producțiilor genului.

Andreea Mantea, vedetă Kanal D: „Ele sunt foarte aproape de realitate. Poveștile sunt întotdeauna indiferent de ce se întâmplă acolo trebuie să fie și un strop de dragoste și felul în care cred că ne arată prin ceea ce trec protagoniștii, cred că felul în care este redat exact ceea ce se întâmplă în viața lor și fiind această paralelă între film și viața reală noi știind că și noi în viața reală trăim cam la fel, cred că asta garantează succesul.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ilinca Vandici, prezentatoarea „Bravo, ai stil!”, a venit nerăbdătoare la eveniment să vadă primul episod din serialul fenomen al toamnei „Secrete de familie”

Ilinca Vandici, vedetă Kanal D: „Toate serialele truceși sunt recunoscute pentru acțiune, pentru dramă tocmai de a te băga în poveste și de a te ține prins acolo, cam asta aștept și în seara asta. Să stau foarte tare așezată în scaun, să mănânc floricele, să mănânc popcorn de suspans și de emoție. Ne place să ne regăsim în tot ceea ce vedem. Actorii sunt extrem de atractivi.

De la avampremiera serialului turcesc care va cuceri publicul din România nu a lipsit nici criticul de film Irina Margareta Nistor care a vorbit despre pasiunea publicului pentru producțiile turcești și marea lansare.

Irina Margareta Nistor, critic de film: „Creează dependență și e singura dependență permisă și cred că ar trebui să ne rezumăm la ea, pentru că știu să ne facă de așa natură încât să aștepți episodul următor.”

Iată ce spune criticul de film despre actorii principali din serialul „Secrete de familie”.

Irina Margareta Nistor, critic de film: „Frumoși și au o intensitate în priviri și realmente ai impresia că povestea lor, idila lor funcționează.” 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Simona Pătruleasa, vedeta Kanal D: „Va fi din nou, cu siguranță, o poveste extraordinară și telespectatorii noștri nu vor fi dezamăgiți nici de data asta și ne vor urmări de miercuri până vineri, de la ora 20:00.”

Personajele centrale ale serialului în jurul cărora gravitează întreaga poveste sunt Ceylin, o avocată curajoasă dispusă să ocolească regulile pentru aflarea adevărului, și Ilgaz, un procuror cu o etică impecabilă, care acționează întotdeauna ca la carte. Cei doi își unesc forțele într-un carusel de întâmplări complicate și rezolvarea unui caz de crimă.

Serialul „Secrete de familie” va putea fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D

Nu pierdeți marea premieră a serialului „Secrete de familie”, miercuri seara, de la 20:00, la Kanal D. Producția va putea fi urmărită de miercuri până vineri de la ora 20:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si