Close sidebar
Close sidebar

Premierul Boris Johnson a fost implicat într-un accident de circulație

Mașina premierului britanic Boris Johnson a fost implicată, miercuri, într-un accident rutier, în momentul în care părăsea Paralamentul.

I.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

În timp ce mașina lui Boris Johnson părăsea Parlamentul pentru a ajunge în Downin Street în urma ședinței săptămânale a întrebărilor primului ministru, un grup de protestatari a alergat spre mașină, ceea ce a determinat șoferul să oprească brusc.

Citeste si: Alexandru Rafila: Relaxarea noastră ca indivizi este responsabilă de creșterea numărului de cazuri

O mașină de securitate aflată în spatele mașinii premierului nu a apucat să frâneze și a tamponat mașina din față.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Momentul accidentului s-a răspândit cu rapiditate pe rețelele sociale.

 

Purtătorul de cuvânt al premierului a confirmat că videoclipul arată mașina premierului și că acesta se afla în ea la momentul accidentului, dar a declarat că Johnson nu a fost rănit.

Citeste si: Klaus Iohannis, decizie de ultimă oră: Decretul a fost semnat

„Da, aceasta a fost mașina premierului”, a spus purtătorul de cuvânt. „Cred că videoclipul vorbește de la sine despre ceea ce s-a întâmplat. Nu există raporturi despre nimeni rănit”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI