Chiar dacă aceste cuvinte sunt greu de rostit, este de datoria mea să o fac: vor fi alte atentate şi alţi nevinovaţi ucişi. Noi trebuie, fără a deveni niciodată o obişnuinţă, să învăţăm să trăim cu această ameninţare. Să trăim cu ea şi să o combatem", a declarat Valls.
Desi gruparea terorista Stat Islamic a revendicat atacul in care si-au pierdut viata 84 de persoane, iar alte 202 au fost ranite, autoritatile franceze au declarat, ca in urma investigatiilor, nu s-au gasit legaturi intre gruparea jihadista si tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, cel care
a trecut cu camionul peste oamenii care urmareau focul de artificii pe faleza din Nisa.
În acest context, Adunarea Parlamentară a votat, în noaptea de marţi spre miercuri, prelungirea stării de urgenţă pentru şase luni, scrie romanialibera.ro.

"Chiar dacă aceste cuvinte sunt greu de rostit, este de datoria mea să o fac: vor fi alte atentate şi alţi nevinovaţi ucişi.

Noi trebuie, fără a deveni niciodată o obişnuinţă, să învăţăm să trăim cu această ameninţare. Să trăim cu ea şi să o combatem", a declarat Valls.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Desi gruparea terorista Stat Islamic a revendicat atacul in care si-au pierdut viata 84 de persoane, iar alte 202 au fost ranite, autoritatile franceze au declarat, ca in urma investigatiilor, nu s-au gasit legaturi intre gruparea jihadista si tunisianul Mohamed Lahouaiej Bouhlel, cel care a trecut cu camionul peste oamenii care urmareau focul de artificii pe faleza din Nisa.

În acest context, Adunarea Parlamentară a votat, în noaptea de marţi spre miercuri, prelungirea stării de urgenţă pentru şase luni, scrie romanialibera.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si