Close sidebar
Close sidebar

Premierul italian, operat de urgenta pe cord

Premierul italian Paolo Gentiloni a fost operat de urgenta pe inima, dupa ce s-a simtit rau la intoarcerea de la Paris, marti, a anuntat miercuri purtatoarea sa de cuvant, citata de Reuters.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Premierul de 62 de ani, care a fost investit in functie luna trecuta, se descurca bine dupa operatia de angioplastie, menita sa ii deblocheze arterele, a spus Flaminia Lais.
Interventia chirurgicala a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, la spitalul Gemelli din Roma.
Nu exista informatii despre starea sa.
Gentiloni s-a intalnit marti cu premierul Francois Hollande, la Paris, iar joi urma sa mearga la Londra, pentru a discuta cu premierul Theresa May.
Gentiloni, din Partidul Democrat, de centru-stanga, a format Guvernul dupa ce premierul Matteo Renzi a demisionat din fuctie, dupa infrangerea suferita la referendumul privind o reforma constitutionala.

Premierul de 62 de ani, care a fost investit in functie luna trecuta, se descurca bine dupa operatia de angioplastie, menita sa ii deblocheze arterele, a spus Flaminia Lais.Interventia chirurgicala a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, la spitalul Gemelli din Roma.Nu

exista informatii despre starea sa.

Gentiloni s-a intalnit marti cu premierul Francois Hollande, la Paris, iar joi urma sa mearga la Londra, pentru a discuta cu premierul Theresa May.Gentiloni, din Partidul Democrat, de centru-stanga, a format Guvernul dupa ce premierul Matteo Renzi a demisionat din fuctie, dupa infrangerea suferita la referendumul privind o reforma constitutionala, scrie News.ro.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI