Close sidebar
Close sidebar

Premierul Mihai Tudose a facut o vizita neanuntata, joi dimineata, la sediul companiei aeriene de stat Tarom.

Potrivit Antena 3, vizita sefului Executivului ar viza, de fapt compania aeriana Tarom, dupa ce, in urma cu zece zile, Tudose a trimis Corpul de control al prim-ministrului sa efectueze verificari la compania de stat.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma cu o saptamana, premierul i-a atras atentia ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, cu privire la pierderile inregistrate de compania TAROM.

"Ea (compania TAROM- n.r.), acum mi se pare ca merge mai rau ca anul trecut, date fiind cifrele. Au reusit sa aiba o pierdere istorica acum. Va trebui facut ceva, fiindca este o companie nationala, este un simbol national si nu va fi nici inchisa, nici vanduta, praduita(...) ea va trebui sa intre pe profit, sa se dezvolte", a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

In urma nemultumirilor exprimate public, Eugen Davidoiu si-a dat demisia din functia de director general provizoriu iar in locul sau a fost numit Florin Susanu, cu un contract de mandat de o luna.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI