Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample în toate stațiile de alimentare cu carburant.
”Nu există motive reale pentru cresteri accelerate de preturi in România.

Citeste si: VIDEO- Cozi de sute de metri la benzinării. Sute de șoferi merg să alimenteze

Ţara noastră are stocuri suficiente de carburant. Prim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant.

Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”, a transmis purtătorul de cuvânt al Guverului, miercuri seară.

Reacția premierului vine după ce stațiile de alimentare au fost luate cu asalt

Reacția premierului vine după ce miercuri seara, toate stațiile de alimentare au fost luate cu asalt, iar timpul de așteptare este de zeci de minute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Cumpărături de spaima războiului. Sociolog: “Este în instinctul de supraviețuire”

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru a transmis, miercuri, presei, că ”nu sunt probleme cu stocurile de carburanţi.

La scurt timp, ministrul energiei, Virgil Popescu, a precizat că România nu are nicio problemă cu aprovizionarea. ”Vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus el.

Casele de schimb valutar au rămas fără valută

Pe fondul crizei din Ucraina, românii au luat cu asalt casele de schimb valutar pentru a cumpăra euro și dolari americani.

De asemenea, refugiuții care vin în țara noastră merg să schimbe bani.

Citeste si: Curs valutar BNR, azi 9 martie 2022. Cum evoluează euro şi dolarul american? Anunțul oficial făcut de Banca Națională

Analiștii economici le recomandă oamenilor să nu ia decizii pripite atunci când vine vorba de bani, chiar dacă teama lor este de înțeles. Specialiștii mai spun că această situație este temporară și o pun pe seama conflictelor din Ucraina.

„Valuta este scumpă pentru că este foarte căutată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si