Close sidebar
Close sidebar

Premierul Sorin Grindeanu a fost patronul unei firme de distributie a caselor de marcat! Afacerea a fost radiata in 2010, iar Grindeanu a fost dat in judecata in calitate de organ de conducere!

Firma lui Sorin Grindeanu a fost lichidata in anul 2010.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Cand a fost numit prim-ministru, in decembrie 2016, Sorin Grindeanu si-a postat si CV-ul, in care se regaseau detalii legate atat de activitatea sa profesionala, cat si de cea politica. Referindu-se la prima activitate, Grindeanu a completat ca a fost preparator la Universitatea de Vest Timisoara, Facultatea de Sociologie si Psihologie (1998-2000), asistent la aceeasi universitate (2000-2001) si director la Directia pentru Tineret si Sport Jud. Timis (2001-2004). Ulterior, Grindeanu a avut functii de conducere in doua firme: director general adjunct la Delpack Invest SRL (2005-2008) si director la SC AHM Stamrtd SRL (anul 2008). Nici un cuvant despre calitatea de actionar la SC Smartnet SRL Caransebes, o societate comerciala inregistrata in orasul natal al lui Grindeanu, care era dealer autorizat pentru o companie de telefonie mobila, facea comert cu tehnica de calcul si se ocupa cu distributia si service-ul caselor de marcat fiscale.

Aceasta s-a infiintat in 1999, dar a fost radiata in 2010. Procesul de radiere a fost deschis in 2009, iar in iunie 2010, la Curtea de Apel Timisoara, s-a judecat un alt dosar, care a avut ca obiect „angajarea raspunderii membrilor organelor de conducere”.
Directia Generala a Finantelor Publice Caras Severin, care a fost „recurent creditor”, s-a judecat, pentru recuperarea datoriilor, atat cu firma, dar si cu Sorin Grindeanu, care a avut calitatea de „intimat parat”. In octombrie 2010, directia a renuntat la judecata, consemnandu-se, astfel, doar lichidarea firmei lui Grindeanu, nu si raspunderea sa ca persoana fizica in ceea ce priveste datoriile societatii comerciale. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI